Anna Due: Derfor er jeg et dårligt forbillede for min søn

Reality-stjernen er træt af folks kommentarer omkring, at hun er en dårlig mor.

Af Emilie Holm Egebro - 2. april 2017 kl. 8:55

Den tidligere ‘Paradise Hotel’-deltager Anna Due har tidligere fået beskyldninger for at være en dårlig mor, fordi hun ikke har nogen uddannelse.
Nu har der igen været folk efter hende med negative kommentarer omkring hendes moderrolle – denne gang med en ny begrundelse.
– Folk altså snart holde op med at kommentere negativt på folks undertøjs-og bikinibilleder, blot fordi vi er mødre. De mest nederen kommentarer omhandler altid mine evner som mor baseret udfra mine letpåklædte billeder. En kommentar kunne være: Ej, hvor er det flovt at se, at du viser din krop frem på den måde. Hvor er det synd for Villian, at han har en mor som dig. Sikke et godt forbillede, han må blive stolt, skriver Anna på sin blog.
– Så fordi jeg er mor, er det ikke okay? Hvad så med undertøjsmodeller? Eller nøgenmodeller? Burde de så heller ikke få børn, fordi der er smukke billeder af dem på nettet? Det er jo helt væk. Mest af alt, så tror jeg, det handler om misundelse. Min krop er dejlig, og jeg er glad for den, fortsætter hun.
LÆS OGSÅ: Anna Due afslører: Det var en lorte-date
LÆS OGSÅ: Anna Due møder drømmefyren i ‘Dagens mand’
Se undertøjsbilleder af Anna Due herunder:

It’s not your job to like me, it’s mine.. Love yourself ??

Et opslag delt af Anna Due (@_annadue) den

Det var så smukt i Marokko! #tb?

Et opslag delt af Anna Due (@_annadue) den

?? #underwear #dontcare

Et opslag delt af Anna Due (@_annadue) den


LÆS OGSÅ: Anna Due: Jeg er ikke en dårlig mor
LÆS OGSÅ: Anna Due: Manglende sex fik mig til at droppe ekskæreste
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.