Anna Due afslører: Mine forældre smed mig ud

Livet har ikke altid været lige let for den tidligere ‘Paradise’-deltager, som med egne ord var en rigtig møgunge.

Af Meera Møngaard - 23. oktober 2016 kl. 10:55

På sin blog har den smukke paradiso Anna Due optaget en video, hvor hun røber 10 ting om sig selv. Heriblandt en lille historie fra det vilde teenage-liv, hvor hverdagen ikke altid hang lige godt sammen.
– Jeg var en ballademager som teenager. Jeg var ustyrlig og lyttede ikke til mine forældre. Jeg var virkelig en møgunge, siger hun og fortsætter:
– Mens min tvillingebror fik valget om at tage på efterskole, blev jeg tvunget. Men det endte med at være fedt, og jeg ville ikke have været foruden. Jeg blev smidt ud for at komme på efterskole, og da jeg kom hjem, var jeg blevet sød igen, så mine forældre var glade.
LÆS OGSÅ: Anna Due græd sig selv i søvn
Se hele Anna Dues video herunder, hvor hun afslører en masse sjove ting om sig selv:

LÆS OGSÅ: Anna Due i gråd: Måtte ikke holde fødselsdag sammen med sin søn
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.