Anna Due afslører: Martin holder jul med Villian og mig

Selvom Anna Due og Martin ‘Ham den gamle’ ikke længere danner par, holder de alligevel jul sammen.

Paradise hotel, et ton cash
Af Emilie Holm Egebro - 18. december 2016 kl. 8:55

Julen nærmer sig efterhånden med hastige skridt, og de fleste kan glæde sig til en dejlig tid i familiens samvær. Juleaften kan dog være hård, hvis man som mor eller far skal undvære sit barn.
Det oplevede paradisoen Anna Due sidste år, da sønnen Villian skulle være hos sin far, Martin Hjort. Men i år bliver det hele anderledes.
LÆS OGSÅ: Anna Due afslører: Holder jul uden sønnen
LÆS OGSÅ: Anna Due: Sådan forløb julen
– Som det ser ud nu, skal Martin holde jul sammen med min familie, hvor Villian selvfølgelig er, da det er mig, der har ham i år. Uanset hvad, så skal jeg selvfølgelig hjem til familien Due, hvor vi skal give den gas rundt om træet, som vi plejer, skriver Anna Due på sin blog og uddyber:
– Vi håber allesammen, at Martin joiner os – også for Villians skyld. Som det ser ud nu, holder han jul sammen med os, men Martin kan godt være lidt utilregnelig, når det kommer til aftaler, så vi sætter ikke snuden op efter noget.
Anna har på grund af Martins utilregnelighed ikke fortalt Villian, at han højst sandsynligt kommer til at holde jul med begge sine forældre, da hun ikke vil risikere at skuffe ham.
LÆS OGSÅ: Anna Due afslører: Må Villian deltage i reality?
LÆS OGSÅ: Anna Due afslører: Mine forældre smed mig ud
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.