Anna Due afslører: Martin flytter sammen med ny kæreste

Reality-stjernen er ikke helt glad for, at Martin og hans nye kæreste nu bor under samme tag.

Af Emilie Holm Egebro - 6. januar 2016 kl. 11:55

Under ‘Paradise Hotel’ sæson 9 faldt Anna Due og Martin ‘Ham den gamle’ Hjort pladask for hinanden. De fik efterfølgende sønnen Villian, og derfra gik forholdet mellem reality-parret desværre ned af bakke, og de endte med at gå hver til sit.
I dag har Martin fået en ny kæreste, som han netop er flyttet sammen med. Og det er bestemt ikke noget, som Anna er begejstret for.
– Martin fik i 2015 en ny kæreste, og det kom meget bag på mig. Specielt fordi hun er en fra min fortid, og det hun har lavet, er jeg ikke yderligere begejstret for, så jeg var bestemt ikke tilfreds. Dog siger han, at de ikke er kærester, men hun flytter ind til ham, forklarer Anna Due på sin blog og fortsætter:
– Hun flytter ind i ‘vores’ hus, og den gjorde lidt ondt. Jeg boede der trods alt i to og et halvt år. Derudover synes jeg, at det er meget hurtigt – specielt fordi han har et barn, og, som han selv siger, at de ikke er kærester. Jeg har intet at skulle have sagt, det er det værste ved det.
LÆS OGSÅ: Anna Due: Jeg hader at være nøgen i offentligheden
Snakker ikke sammen
Anna har tidligere nævnt, hvor vigtigt det er for hende, at hun og Martin har et godt samarbejde i forhold til sønnen Villian. Desværre har Martins nye kæreste ændret på dette.
– Martin og jeg snakker ikke sammen efter, at han har fået dame på – kun, hvis det er nødvendigt. Det er super ærgerligt, men sådan skulle det åbenbart være, skriver Anna.
Se billeder af Anna øverst i artiklen.
LÆS OGSÅ: Anna Due har ikke glemt sin ‘Paradise’-kæreste
LÆS OGSÅ: Anna Due: Jeg har rygrad som en regnorm
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.