Anna Due afslører: Må Villian deltage i reality?

Den tidligere paradiso har allerede gjort sig tanker om, hvorvidt Villian må blive reality-stjerne.

Af Emilie Holm Egebro - 5. august 2016 kl. 16:55

For nyligt fyldte Anna Dues søn Villian to år. Selvom han stadig er meget ung og ikke er gammel nok til at deltage i reality-programmer før om mange år, har Anna alligevel gjort sig lidt tanker om, hvordan hun vil reagere, hvis det bliver aktuelt.
– Umiddelbart vil mit svar være nej, men jeg ved jo ikke, hvilke programmer der er om 16-17 år. Og hvis han virkelig gerne vil, som jeg selv ville, så vil jeg nok også bakke op omkring det. Men det afhænger selvfølgelig af, hvilket program det er. Jeg fik støtte hjemmefra, efter de lige havde slugt den, og hvis Villian ønsker det, så skal han selvfølgelig også have lov, skriver Anna på sin blog og tilføjer:
– Jeg fik selv en kæmpe oplevelse ud af det, og uden den havde jeg jo faktisk ikke haft Villian. På den måde vil det være dobbeltmoralsk af mig at sige, at han ikke må være med i ‘Paradise’ (hvis det eksisterer til den tid). Desuden ønsker jeg bare, at Villian bliver en god dreng, og det er jeg ret sikker på, at han gør. Jeg vil hvert fald gøre mit, og det vil Martin også. Hvis han bliver det, så må han gøre lige, hvad han har lyst til.
Se billeder af Anna og Villian øverst.
LÆS OGSÅ: Anna Due i gråd: Måtte ikke holde fødselsdag sammen med sin søn
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Paradise-babe skal giftes
LÆS OGSÅ: Anna Due savner Martin
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.