Anna Due afslører: Jeg kæmper med angst - Her & Nu

Anna Due afslører: Jeg kæmper med angst

Reality-baben åbner op omkring hendes udfordringer med angst.

Af Emilie Holm Egebro - 30. september 2017 kl. 12:55

Selvom realitystjerner og andre kendisser udadtil lever et glamourøst liv, betyder det bestemt ikke, at de altid har det nemt. Flere velkendte personligheder, såsom Mascha Vang og Dennis Knudsen, har tidligere stået frem og fortalt, at de kæmper med angst.
Nu gør realitystjernen Anna Due det samme:
– Jeg har rykket mig meget fra sidste år til nu. Det er sjældent, at jeg kommer så langt ud, at jeg sætter mig hen i et hjørne og ryster. Dog er jeg ikke særlig glad for store forsamlinger. For eksempel kunne jeg aldrig finde på at tage til en festival, hvor man står tæt. Så går jeg i panik. Det samme med biografer, der skal jeg sidde yderst, ellers kan jeg ikke få luft, fortæller hun ærligt i et blogindlæg og fortsætter:
LÆS OGSÅ: Sofie Linde om graviditet: Man bliver ramt af angst
– Der findes mange forskellige former for angst, og min er nok mest angsten for at falde om. Hver gang jeg bliver svimmel, forbinder jeg det derfor med min sygdom og går i panik. Angst er noget lort, men man må prøve at accepterer det og arbejde sammen med lidelsen istedet for imod den . Det vigtigste er at finde nogle redskaber, som man kan bruge.
Anna Due har desuden lavet en YouTube-video, hvor hun fortæller nærmere om angsten. Se den nedenfor:

LÆS OGSÅ: Anna Due og Martin Hjort i åben krig
LÆS OGSÅ: Simon Makienok: Ibis angstanfald gjorde mig bange
LÆS OGSÅ: Irina fik angstanfald på den røde løber
LÆS OGSÅ: Anna Due vil ikke have flere billeder af tissemænd
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.