Anna Due afslører: Jeg dater en ny fyr

Paradisoen flyver i øjeblikket på en lyserød sky, da hun har fundet en sød fyr.

Paradise hotel, et ton cash
Af Emilie Holm Egebro - 22. januar 2017 kl. 14:53

For nyligt fortalte reality-stjernen Anna Due, at hun havde droppet en ekskæreste, fordi der manglede sex i forholdet. Her pointerede hun også vigtigheden i, at en fyr skal give hende meget opmærksomhed, hvis han skal være interessant.
Nu ser det dog ud til, at Anna har fundet en fyr, der passer til hendes krav. Hun afslører nemlig, at der er sket ting og sager i hendes kærlighedsliv:
– Jeg er netop blevet færdig med nogle optagelser i København, som jeg vil fortælle jer om senere. Under optagelserne mødte jeg dog en fyr, som er virkelig sød, og vi er begyndt at date, afslører Anna på sin blog og fortsætter:
– Utroligt, at det skulle ske for mig, det havde jeg ikke lige regnet med. Nu bliver det spændende at se, om det bliver til mere end bare dating. Lige nu er jeg i hvert fald på!
LÆS OGSÅ: Anna Dues perfekte date – Hvordan kan hun ikke have en kæreste?
LÆS OGSÅ: Anna Due: Det er hårdt at være alenemor
LÆS OGSÅ: Anna Due afslører: Martin flytter sammen med ny kæreste
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.