Anna Due afslører: Holder jul uden sønnen

Det bliver en helt speciel jul for Anna Due i år, for det er første gang, hun skal undvære sin familien juleaften.

Af Jonas Sand - 22. december 2015 kl. 10:25

Anna Due får sig en helt ny oplevelse, når det i år bliver den 24. december. Paradisoens søn, Villian, skal nemlig være hos faren Martin, og derfor har Anna valgt at arbejde. Og det bliver noget specielt, indrømmer hun på sin blog.
– Jeg har aldrig prøvet ikke at skulle være sammen med min familie den 24., så det bliver rigtig underligt. Men uanset hvad skulle Villian være hos sin far, så jeg kunne jo ligeså godt arbejde – en jul uden Villian siger mig altså ikke særlig meget, skriver hun.
Anna Due skal dog ikke undvære sønnen og resten af familien hele julen, og i stedet skruer de op for julehyggen dagen efter.
– Min mor har også valgt at arbejde juleaften, så det er helt perfekt, for så holder vi bare julen den 25. i stedet, så det skal nok blive godt. Når jeg får fri den 25. december kører jeg direkte op til Martin og henter Villian, hvor vi derefter vender snuden mod Thisted! Det glæder jeg mig super meget til.
Se flere billeder af Anna Due i galleriet over artiklen.
LÆS OGSÅ: Chokeret Anna Due: Utryg i min lejlighed
LÆS OGSÅ: Anna Due om sin stalker: Han er helt tæt på
LÆS OGSÅ: Anna Due: Jeg bliver stalket
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.