Anna Due afslører: Havde ferieflirt i Mexico

Inden paradisoen tjekkede ind på ‘Paradise Hotel’ mødte hun en mexicansk fyr på hotellet, som hun fik et godt øje til.

Paradise Hotel, Et ton cash
Af Mikkeline Andersen - 3. januar 2015 kl. 13:50

Inden paradisoerne ankommer til de luksuriøse omgivelser på ‘Paradise Hotel’, har de et pitstop på et hotel. Anna Due blev indlogeret på hotellet Blue Bay, og her kunne hun ikke kun nyde de dejlige omgivelser, men også en lille mexicansk flirt. Det hele startede med selskabslege på hotellet, afslører hun på sin blog.
– Dem, der arbejdede på hotellet, lavede underholdning ved poolen og skulle bruge nogle af gæsterne til at bunde en øl og så videre. Ham den ene fik så øje på mig og kom ned til mig og spurgte, om jeg ikke skulle være med. Jeg sagde nej, da jeg ikke vidste, om det var noget, jeg måtte. Men så sagde vores deltageransvarlige, at det måtte jeg godt, skriver hun.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Kasper Birch er blevet single
Eneste selskab
Anna Due befandt sig på Blue Bay hotellet sammen med Mette, men de to kommende paradisoer måtte ikke tale sammen, hvilket den deltageransvarlige holdt øje med. Derfor satte Anna Due pris på mexicansk selskab.
– Så hang jeg ud med dem hver dag og begyndte så at små-flirte med ham den ene. Luca hed han. Han var virkelig sød og sagde de sødeste ting, måske lidt for sukkersød, hehe. Vi spillede tequila-volley om dagen, sad ved stranden om aftenen og ja, en masse andet – super hyggeligt, skriver Anna Due og understreger, at de ikke var sammen.
Selvom Anna Due og Luca ikke fik lang tid sammen inden opholdet på ‘Paradise Hotel’, så nåede hun alligevel at lære sin mexicanske ven nogle danske gloser.
– Kys mig, hold om mig, hvad laver du, hvad hedder du, du er dejlig – sådan nogle ting. Da jeg var kommet til Danmark, hvor vi skypede, kunne han sgu huske det hele.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Ibi tilbage som tv-vært
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.