Anna: Derfor valgte jeg at beholde Rasmus

Anna fortæller, hvorfor hun i aftenens afsnit af ‘Et ton cash’ vælger at redde konkurrenten Rasmus.

Af Maria Bøgh Larsen - 31. marts 2014 kl. 20:00

Anna havde alle odds imod sig, da hun skulle i duel imod den store og stærke Rasmus. Men den lille fighter trak sejren i land, og ‘Hulken’ Rasmus måtte se sig slået.
– Det var pissefedt, at jeg vandt, jubler Anna.
Men med sejren fulgte et dilemma: Anna måtte enten vinke farvel til 180.000 kroner og konkurrenten Rasmus, eller også kunne hun vælge at tage de 180.000 koner og Rasmus med tilbage til lejren.
– Jeg valgte at beholde Rasmus og pengene udelukkende på grund af pengene. Og jeg havde jo lige bevist, at en tøs godt kan vinde over ‘Hulken’, smiler hun og tilføjer selvsikkert:
– Så vi får ham da bare ud igen.
LÆS OGSÅ: Maria og Geggo efter skænderi: Derfor kunne vi ikke enes
It’s a game
Dysten som skulle afgøre hvilke to deltagere, der skulle i duel, blev ret hurtigt afgjort. Og Anna mener ikke, hun var skyld i nederlaget.
– Jeg var da lidt træt af, at jeg skulle i direkte duel, fordi Rasmus ikke kunne finde ud af at stå på rulleskøjter, erkender Anna.
For selvom det var Rasmus’ manglende rulleskøjteevner, som fik ham selv og Anna i duel, kunne det have været Anna, der måtte have taget konsekvensen.
– Hvis Rasmus havde vundet over mig i duel, ville det have ærget mig meget. Det er jo ikke min skyld, at han ikke kan finde ud af at stå på rulleskøjter, siger Anna og til føjer:
– Men igen, it’s a game.
LÆS OGSÅ: Stolle fortryder: Vi skulle have kæmpet
Det var taktisk
Da de andre deltagere så, at Anna havde valgt at tage Rasmus med tilbage til lejren, var det ikke alle, som var lige enige i hendes beslutning.
– Geggo syntes, det var dumt. Men hvis jeg havde smidt pengene væk sammen med Rasmus, var de sikkert også blevet sure over det, siger Anna, og forklarer videre:
– Det var et taktisk valg. For så kunne jeg måske bruge Rasmus i fremtiden og håbe på hans stemme, slutter hun af.
LÆS OGSÅ: Realitystjerne skal en tur i spjældet
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.