Anna afslører vildt vægttab: Man kan næsten ikke se, jeg har født

Efter en pragtpræstation af en fødsel er Anna taknemmelig for og overrasket over sin egen krop.

Af Louise Vilsbøl - 13. maj 2021 kl. 8:55

Den 5. maj fødte Anna Seneca sit og kæresten Oliver Erngarts første barn, og Anna var en af de heldige, der fødte hurtigt og uden komplikationer. Hun klarede fødslen uden smertestillende og fik ikke engang så meget som et enkelt sting bagefter, derfor er Anna udover at være forelsket i sin lille søn og Oliver også dybt betaget af kvindekroppen.

LÆS OGSÅ: WHAT! To deltagere taget i snyd: Smidt ud af realityprogram

– Min krop er virkelig sej! Jeg tænker, har den overhovedet været gravid? Det er sygt, hvad kroppen lige pludselig kan. Den er næsten som normalt igen, jeg har bare lidt blød mor hud, men det er allerede ved at blive tightened up, fortæller Anna og fortsætter:

– Jeg tog 13 kilo på, og jeg har allerede tabt 7 kilo.

– Hun er sådan en irriterende gravid, der bare taber det hele med det samme igen, lyder det med et grin fra Oliver.

LÆS OGSÅ: Vild fødsel: Anna fik øjenkontakt med søn, da han var på vej ud

Annas kropssyn har ændret sig

Selvom Anna til daglig blandt andet arbejder som personlig træner og altså kender kroppen ret godt, så har graviditeten og fødslen ændret hendes kropssyn.

– Jeg vil sige, jeg ser min krop på en anden måde nu. Nu er det mere end bare en krop, fordi jeg også ammer min søn, og jeg har båret på min søn, og han er kommet ud af mig, fortæller hun og fortsætter:

– Specielt det her med, at jeg ammer ham, der får jeg den her følelse af, at wow, hvor er min krop vild, at jeg bare kan sidde her og give min søn næring, så han kan leve godt. Min krop har alt, hvad han behøver, det er nok det, der beskriver det bedst, som jeg ser min krop, det er det.

LÆS OGSÅ: Ensomme Anna: Oliver forstår mig ikke

 

Læs mere om