Angrebsceremoni på 'Paradise': Juryen slagter Michelle - Her & Nu

Angrebsceremoni på 'Paradise': Juryen slagter Michelle

Michelle er uden tvivl den af de fire finalister, som juryen går hårdest til under aftenens angrebsceremoni.

Af Louise Vilsbøl - 12. maj 2016 kl. 16:20

Traditionen tro er der lige en sidste udfordring, som de to finale-par (eller finale-finalister, som pigerne kalder der) skal igennem, inden vinderne bliver kåret. Igen i år er det en angrebsceremoni, hvor de skal stå ansigt til ansigt med juryen, og det bliver en hård omgang for Michelle.
LÆS OGSÅ: AFSTEMNING: Hvem skal vinde ‘Paradise Hotel’?
– Michelle kan du ikke skelne mellem følelser og spil?, lyder det fra Olivia, som mener, at Michelles følelser for Patrick var skyld i, at hun ikke byttede ham ud med Joaquin.
– Michelle du går så meget op i ærlighed, hvad betyder ærlighed så for dig, når du har en partner, du kunne have stået stærkt med i finalen, hvordan kan du vælge det fra, når du har sagt fra dag 1 af, at du vil stå med ham?, vil Christina Maria vide.
– Har du så haft en backup i Patrick de sidste par uger også?, spørger Sandra.
Michelle træder lidt vande og ved ikke rigtig, hvad hun skal svare til juryens hårde angreb, men hun ender med at indrømme, at de nok har haft en backup i hinanden. Se hele klippet med juryens jagt på Michelle nedenfor, og se med i den spændende finale i aften kl. 22.00 på TV3.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise Hotel’: Se de fem vildeste finaler
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Michelle afslører: Sådan er mit og Krudtes forhold i dag

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.