Anette Støvelbæk afslører: Denne scene gav mig grineflip

Anette Støvelbæk har svært ved at tage Rasmus Botoft seriøs, og når scenerne så samtidig er ufrivillig morsomme, så er det svært at komme i mål.

Af Rikke Lynge - 15. februar 2021 kl. 20:59

Året hedder 1941, og de tyske soldaters besættelse af Danmark fylder mere og mere. Stemningen er presset for flere af gæsterne på Andersens Badehotel. For selvom Amanda har fået tyskernes afspærring på stranden længere væk, så er de tyske soldater også begyndt at få servering på hotellet.

For Alice Frigh er der heller ikke meget at smile over, for kvindebedåreren, der gik under navnet Johan Ramsing, er begyndt at spøge igen og har fået Alice lokket i unåde. I aftenens afsnit af ‘Badehotellet’ besøger Johan Ramsing, hvis rigtige navn er Emil Høyer, fru Frigh på hotellet, og her udspiller sig en scene, der for skuespillerne Anette Støvelbæk og Rasmus Botoft har været svær at få i hus, da den trods alvoren var virkelig komisk.

LÆS OGSÅ: Ulla Vejbys svære valg: Else eller Edith?

– Der er på et tidspunkt, hvor Rasmus skal kravle ud ad et vindue. Da det jo ikke er et rigtigt vindue, men en kulisse, kæmper han med at få det til at se ud som om, han kravler ned ad en høj stige fra første sal, for derefter at dukke op i vinduet igen. At se Rasmus ligge der og rode rundt på gulvet, grav alvorlig, var vidunderligt tosset. Så det var faktisk rigtig svært at komme igennem. Der blev grinet rigtig meget, afslører Anette Støvelbæk til HER&NU og fortsætter:

– Vi laver jo snydeting på sådan et filmset. En væg er for eksempel oftest en træplade, der bliver holdt af en træpind, og så er der ingenting på den anden side. Så der er nogen gange ting i vores univers, der bliver ufrivillig komiske.

LÆS OGSÅ: ‘Badehotellet’ optog under pandemi: Jeg følte mig ekstra udsat

Emil Høyer (Rasmus Botoft) i ‘Badehotellet’ sæson 8. (Foto: Mike Kollöffel/TV 2)

Generelt er der bare noget sjovt over Rasmus Botoft.

– Jeg har simpelthen haft grineflip i flere scener med Rasmus Botoft. Han er virkelig sjov. Jeg tror ikke, at jeg er den eneste, der har arbejdet sammen med ham, som har haft svært ved at bevare alvoren. Rasmus har en meget stor ræv bag øret, forklarer Anette.

LÆS OGSÅ: Natasja Crone og Rasmus Tantholdt sælger hus og lejlighed

Bliver i ‘Badehotellet’

Ingen af skuespillerne ved endnu, om der kommer en sæson 9 af ‘Badehotellet’, men hvis der gør, så er Anette Støvelbæk meget interesseret i at blive en del af sæsonen.

– Badehotellet er blevet så stor en del af mit liv, så det ville være mærkeligt at forestille sig at skulle undvære det. Så hvis du spørger mig, om jeg vil fortsætte, så er svaret “ja tak”, fortæller Anette.

Men inden det kommer så langt, så skal TV 2 give grønt lys, og forfatterne Hanna Lundblad og Stig Thorsboe skal have lyst til at fortsætte.

LÆS OGSÅ: Caroline Wozniacki gravid: Afslører kønnet