Andreas efter exit: Det er endnu et knæk på selvtilliden

Andreas havde det svært med at skulle hjem, selvom hans mavefornemmelse sagde ham, at det var hans tur.

Af Rikke Lynge - 20. juni 2021 kl. 20:55

Både Andreas og Sander måtte i dagens afsnit af ‘Prince Charming’ aflevere sit slips tilbage, da prinsen Jonas ikke kunne se sig i et forhold med de to på sigt. Hvor Sander tog det meget afslappet, så ramte det Andreas meget hårdere.

– Når jeg dater en fyr – og jeg har datet en del – går jeg op i hans person og giver mig hen til ham. Alligevel har fyrene førhen hurtigt mistet interessenten for mig, hvilket har fået mig til at tvivle på mit eget værd, fortæller Andreas til Realityportalen og fortsætter:

– Som en håbløs romantiker håbede jeg fra starten, at denne oplevelse ville blive mit eget lille eventyr, hvor jeg fandt prinsen på den hvide hest. Det gjorde jeg ikke, og selvom jeg godt kunne forstå Jonas’ valg, var det alligevel endnu en afvisning og endnu et knæk på selvtilliden, hvorfor jeg ikke kunne holde tårerne inde.

LÆS OGSÅ: Unfinished business: ‘Prince Charming’-Christian forklarer forhold til ‘Paradise’-fyr

Andreas i ‘Prince Charming’ (Foto: Krestine Havemann)

Andreas bliver som oftest afvist på det samme grundlag.

– Jeg tror, det nemt kan koges ned til, at kemien ikke har været der mellem os. Det er selvfølgelig en helt fair grund til ikke at date videre, selvom det i længden bliver trættende, forklarer Andreas, der godt kunne se, at hans forhold til Jonas ikke udviklede sig, så han kunne godt regne ud, hvor det bar hen.

LÆS OGSÅ: Stine efter ‘Bachelor’-exit: Det er tragikomisk

– Min mavefornemmelse sagde, det var min tur til at aflevere mit slips. Jeg følte ikke, jeg oplevede en udvikling i vores relation som nogle af de andre fyre, hvorfor det ikke kom som en overraskelse, fortæller Andreas, som endnu ikke har fundet kærligheden efter programmet.

– Jeg har ikke fundet kærligheden i en mand efter programmet, og det har jeg det faktisk helt fint med, slutter Andreas.

LÆS OGSÅ: Jakob Kjeldbjerg giver første smugkig på ‘Robinson 2021’