Andrea Elisabeth Rudolph: Gik ned med stress

Den succesfulde kvinde har med hårdt arbejde kæmpet sig vej til toppen, men det har ikke været uden konsekvenser.

Af Mikkeline Andersen - 19. november 2014 kl. 11:55

Hun voksede op på en gård udenfor Vejen. Hun var den ældste i en søskende flok på fire, og som 17-årig rejste hun til Luxembourg, hvor hun arbejdede som aupair. Siden har Andrea Elisabeth Rudolph arbejdet som radiovært og ‘Vild med dans’-vært.
For snart seks år siden lancerede hun Rudolph Care. Et hudplejemærke, der er svanemærket – og har succes. Men successen har ikke været uden konsekvenser, afslører Andrea i et eksklusivt interview med B.dk.
Lysten til at stå op og tage på arbejde forsvandt for halvandet år siden. Set udefra var der ingen grund til at være ked af det, for karrieren og kærlighedslivet var, som det skulle være. Derfor afviste hun også blankt, da kæresten Claus Møller Jacobssen foreslog, om hun kunne have stress.
– Jeg er stærk! Jeg har en stærk krop. Jeg kan klare det. Jeg havde ikke stress, siger hun i interviewet.
Men hun havde stress, og det har betydet flere ændringer i forhold til hendes karriere. Eksempelvis har alle ansatte i Rudolph Care et rødt papir, som de kan sætte på computerskærmen, hvis de ikke må forstyrres.
LÆS OGSÅ: Andreas Bo: Nåede han sit vægttab?
Politikerne ville ikke være glade

Foto: Martin Hvistendal Pedersen

Andrea har altid haft god opbakning hjemmefra. (Foto: Martin Hvistendal Pedersen)


I dag er Andrea en succesfuld kvinde, og på flere måder et godt forbillede. Men Andreas vej til toppen har ikke været lige efter politikernes hoveder. Efter at have læst HF havde den unge Andrea nogle år, hvor hun arbejdede som skibums, bodega-bartender, på en juletræsplantage og som hjemmehjælper ved sin mormor og morfar.
– Der var ingen forventninger til mig om, at jeg skulle læse på universitetet, jeg kommer ikke fra et akademisk hjem, men på et tidspunkt havde mine forældre fået arrangeret, at jeg kunne komme en uge i praktik på P1’s ungdomsradio, fordi jeg altid hørte radio.
Andrea arbejdede både på P1 og P3.
LÆS OGSÅ: Ebola? Det er da et boyband
Kroppen var fyldt med kemikalier
Andrea har prøvet en del i sin arbejdskarriere, men det var først, da Greenpeace tilbage i 2006 testede hende i forbindelse med en kemikaliekampagne. Dengang var hun seks måneder henne i sin graviditet, og hun var overbevist om, at det være hende i testgruppen, som havde færrest kemikalier i sin krop.
Men det var langt fra tilfældet. Andrea var den testperson med flest kemikalier i sin krop. Det kickstartede Rudolph Care-projektet, der gennem årene har udviklet sig, og i dag giver hudplejeproduktet overskud.
Læs hele interviewet med Andrea Elisabeth Rudolph her.
LÆS OGSÅ: ‘Here comes Honey Boo’-skandalen vokser
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.