Anders og Torben går i reality-stjernernes fodspor

Anders og Torben er blevet folkeeje, og der er godt nyt, hvis man ikke kan få nok af de to jyske tvillinger.

Af Louise Vilsbøl - 9. januar 2020 kl. 7:25

For 49 år siden kom de to enæggede tvillinger Anders og Torben til verden i Holstebro, siden har de fulgtes ad, og igennem siden 2015 har de været folkeeje, når man har kunnet følge dem på TV 2. De taler ens, går i det samme tøj, bor sammen, arbejder sammen og har den samme drøm for fremtiden.
LÆS OGSÅ: Anders og Torbens familietragedie: Vores søskende døde
De vil nemlig gerne bo i Thailand med deres respektive kærester. Anders har i flere år været forlovet med thailandske Don med det fulde navn Udon Lowthong, som han har dannet par med siden 2010. Selvom de i år runder fem år som forlovede, så har Anders ikke villet gifte sig med Don, før tvillingebroren fandt en Thailandsk kæreste også. Det skete heldigvis for et halvt år siden, så nu lever drømmen om at rykke til Thailand for alvor.
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-fyr afslører fortid med Sofie Linde
Det betyder dog et farvel til det faste arbejde på møbelfabrikken i Holstebro for brødrene, hvis drømmen skal gå i opfyldelse, men så har de folkekære tv-stjerner heldigvis en ny plan, hvor de kan skele til mange af realitystjernerne, der er oppe i tiden. Anders og Torben har lavet en YouTube-kanal, hvor man kan følge deres liv mellem optagelserne, og de håber på, at den kan forsørge dem, når de tager det store skridt mod øst.
I serien med Anders og Torben, hvor første afsnit blev sendt i mandags, oplever vi, at de er ude at kigge på hus i Phuket. Det er nemlig brødrenes store drøm at bosætte sig i det thailandske ferieparadis sammen med deres kærester, som de taler med hver dag via Messenger.
LÆS OGSÅ: Oliver ligeglad med Gunnvør: Jeg har kneppet så mange kællinger siden
Følg Anders og Torben på deres YouTube-kanal HER.