Anders og Maria efter 'Luksusfælden': Vi havde brug for et los i røven - Her & Nu

Anders og Maria efter ‘Luksusfælden’: Vi havde brug for et los i røven

Betonchaufføren og kæresten fra Munkebo smed hver måned 25.000 kroner ud til fastfood og fornøjelser. Men det har de droppet til fordel for spareiver

Af Kenth G. Madsen - 13. oktober 2020 kl. 20:55

Ubetalte regninger til 15 kreditorer med fordringer på langt over 600.000 kroner lå og flød uåbnet på gulvet i lejligheden. Men siden ‘Luksusfælden’s besøg først på året, så har parret fra Odense-forstaden Munkebo virkelig oppet sig.

– Vi har lavet en madplan, og den forsøger vi at overholde. Vi har sågar overskud på budgettet, så vi har allerede sparet 40.000 kroner op på vores bankkonti, så det kører, siger en glad Anders Duerlund, 35, sammen med kæresten, 24-årige Maria Laursen til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Rikke efter ‘Luksusfælden’: På kontanthjælp igen

Betonchaufføren, der arbejder 50-70 timer ugentlig, og den pædagogstuderende kunne godt se, at den var helt gal med økonomi-overblikket, så de tilmeldte sig frivilligt ‘Luksusfælden’. I aftenens afsnit kunne de chokerede eksperter blandt andet konstatere, at parret brugte ikke mindre end 25.000 kroner på fastfood og andre fornøjelser hver måned, mens betaling af børnebidrag, anden offentlig og privat gæld var sat på standby. Der skulle et par gevaldige skideballer til fra eksperternes side, før der blev rettet ind, men de verbale lussinger var parret skam indstillet på at stå model til.

LÆS OGSÅ: Kendt sangerinde raser: Politikere tag jer sammen

– Vi havde brug for et los i røven til at blive skubbet i den rigtige retning. De var lidt hårde, men det var jeg forberedt på, da jeg jo vidste det fra nogle af de andre afsnit tidligere vist på tv, forklarer Anders, der før købte sig en sandwich og skyllede den ned med to Redbull i frokostpausen, og han supplerede gerne med op til flere franske hotdog på tanken, når sulten meldte sig på de lange arbejdstider.

– Men nu smører jeg en madpakke. Det giver også en anden energi at spise noget rugbrød og drikke en flaske vand, erkender den 35-årige betonchauffør, der faktisk ikke savner noget, selvom der er skåret så drastisk ned på forbruget.

LÆS OGSÅ: Tina Lund melder ud om at flytte hjem til Danmark

– Der er altid mad, når jeg kommer hjem. Vi overholdet budgettet og følger retningslinjerne, og det har været en lettelse at få styr på det. Og hvor vi før ikke tænkte så meget over det, så er vi blevet tilbudsjægere. Der er gået sport i at spare op, fortsætter Anders, der sammen med Maria stadig kan tillade at holde liv i deres fremtidsplan.

– Vi vil gerne købe et hus sammen. Når Maria er færdig med pædagoguddannelsen, så kan det da godt være, vi vil have et barn, siger han, der i forvejen har to sønner fra et andet forhold.

LÆS OGSÅ: Husker du Baraa fra ‘X Factor’? Her er han i dag