Anders Matthesens mål: Vil tabe 30 kilo

Anders Matthesen er allerede godt igang med at realisere sit mål.

Af Nikolaj Vraa - 22. januar 2022 kl. 9:55

Anders Matthesen har taget skeen i den anden hånd for at komme i mål med sit nye projekt. I sin podcast ‘Den hvide væg’ afslører den 46-årige komiker, at han er i gang med et voldsomt vægttab. Målet er at smide 30 kilo.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Maria og Daniel fra ‘Årgang 20’ fortæller ærligt om deres søns diagnose… 

– Jeg lover, at jeg vil tabe mig, så jeg kommer ned på 75 kilo, inden året 2022 er slut. Jeg har ligget på 105-106 kilo hele året her, og nu kan jeg mærke, at jeg synes, det begynder at hæmme mig lidt, fortæller han i det første afsnit.

LÆS OGSÅ: Gravid Fie afslører: Jeg stod i mit værste mareridt

– Til at starte med var det meget hyggeligt bare at æde noget kage og sådan lidt, men nu gider vi ikke den identitet længere. Nu vil jeg gerne være lidt mere let til bens, siger ”Anden”, som med opbakning fra sønnen, Spencer, 10, allerede er kommet er godt stykke af vejen. Han har smidt 15 kilo og er derfor sikker på, at han nok skal nå i mål.

I 2018 smed han næsten 20 kilo op til premieren på et nyt show og forklarede, at han var vant til, at vægten kørte ”lidt op og ned”.

LÆS OGSÅ: Forelsket Gunnvør rødmer: Jeg har det rigtig godt 

Læs mere om