Anders Hemmingsen: 'Paradise' er min julekalender

Anders Hemmingsen: 'Paradise' er min julekalender

Anders Hemmingsen indrømmer gerne, at han er meget stor fan af ‘Paradise Hotel’.

Af Jonas Sand - 6. juli 2015 kl. 11:55

Anders Hemmingsen er glad for reality-tv, men der er især ét tv-program, der virkelig har fanget interessen hos Instagram-ikonet. Det afslører han over for Realityportalen.dk.

Paradise hotel

Anders Hemmingsen er stor fan af ‘Paradise Hotel’. (Foto: Kasper Bay-Kastrup)


– Jeg er kæmpe fan af ‘Paradise Hotel’, og jeg ser det hele. Det er blevet en hel tradition, at man lige ser et afsnit om dagen, mens det kører. Jeg vil faktisk sige, at det er min julekalender, fortæller Anders Hemmingsen.
– Jeg har været inde for at se forpremieren alle gange sammen med tv-værten Thomas Skov. Det er helt fantastisk. Det flyver rundt med popcorn, og man sidder med deltagerne, som ser sig selv på tv første gang.
LÆS OGSÅ: Anders Hemmingsen på Tinderbox: Har forvandlet hobby til job
Det er slut
Anders Hemmingsen og Thomas Skov Gaarsvig har været faste makkere i flere år, når det kommer til ‘Paradise Hotel’. Men nu er det slut med at tage sammen til premiere for de to, men det er ikke med begge parters gode vilje.
– Jeg elsker at være til forpremiere. Men det er slut nu. Thomas Skov skal snart være far, så han er bare blevet gammel og kedelig, lyder det med et grin fra Anders.
LÆS OGSÅ: GALLERI: Her er årets deltagere i ‘Robinson Ekspeditionen’
Skal ikke deltage
TV3 søger i øjeblikket deltagere til en ny sæson af det populære program, men de skal ikke forvente, at Anders Hemmingsens navn dukker op blandt deltagerne.
– Nej, jeg er ikke interesseret i at deltage. Jeg vil meget hellere se det på tv, fortæller Anders, der ikke skulle bruge lang tid på at overveje, om han ville spille med hjertet eller taktisk.
– Jeg vil helt sikkert spille med hjertet, lød svaret prompte.
LÆS OGSÅ: TV3 søger ‘Paradise’-deltagere til ny sæson
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.