Anders er tilbage på 'Paradise Hotel': Det er sindssygt

‘Paradise’-fyren fik her til aften lov at indtage de luksuriøse omgivelser for anden gang, og det sætter han stor pris på.

Paradise Hotel
Af Mikkeline Andersen - 21. april 2015 kl. 22:45

Det var en skuffet Anders, der måtte forlade ‘Paradise Hotel’, efter Kasper H og Sasha havde besluttet, at det var Christel, som skulle med tilbage til hotellet. Dermed var drømmen om ‘Paradise Hotel’ slut, for Anders var på vej hjem til Danmark. Sådan næsten da. Her til aften fik han, hævneren, nemlig lov at tjekke ind for anden gang.
– Det er virkelig så sindssygt at være tilbage på ‘Paradise’! Det er en drøm, som er gået i opfyldelse. Hvem vil ikke være en del af det her? Siger det bare! fortæller en glad Anders til Realityportalen.dk og tilføjer:
– Det var virkelig den vildeste og den fedeste følelse, da jeg fik at vide, at jeg skulle tilbage på hotellet. Jeg kan slet ikke beskrive det.
‘Paradise’-Anders hitter: Jeg er bare mig selv
En vellidt person
Glæden var stor blandt de andre paradisoer, da Anders tog sin “hævner” maske af. Endnu større var glæden, da Isabella og Theis besluttede, at han skulle tjekke ind igen fremfor den anden hævner, Monique.
´- Jeg tror, at jeg fik en ny chance, fordi jeg var ekstremt vellidt, og jeg var altid klar på noget spas, fest og farver, siger han.
Anders lægger ikke skjul på, at han var ked af at skulle forlade hotellet i sin tid.
– Det var den fedeste tid derinde, og jeg kom til at savne Philip og Patrick mega meget. Jeg håbede helt klart, at Patrick og Philip stadig var på hotellet, men selvfølgelig også så mange som muligt af de skønne mennesker, jeg var en del af, da jeg desværre måtte forlade hotellet.
Anders tænder på store kander og en lille røv
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.