Anden deltager ude af ‘Bagedysten’: Det er en skandale! - Her & Nu

Anden deltager ude af ‘Bagedysten’: Det er en skandale!

Bageteltet ved Clausholm Slot bliver en del mindre festligt efter Rasmus i aftes røg ud af ‘Den store bagedyst’

Af Lykke Buhl - 19. oktober 2019 kl. 20:58

I aften, da der var tyske kageklassikere på programmet, endte kageeventyret for den 37-årige demand manager Rasmus.
Han blev særligt bemærket i ‘Den store bagedyst’ på grund af sit gode humør og sine mange veludførte kostumer i tråd med konkurrencens temaer, der i aftes udformede sig i fine lederhosen til denne uges Tysklands-tema.
LÆS OGSÅ: Suzanne Bjerrehuus tilbage i rampelyset: Jeg er dybt nervøs
Derfor mener han også selv, at der bliver lidt mindre fest og farver i ‘Bagedysten’ fremover.
– Det er en skandale – seertallet ryger jo helt i kælderen, lyder det med et grin fra Rasmus, da Realityportalen spørger ind til hans exit i kageprogrammet.
– Ej, jeg er jo inde i teltet, så jeg kan godt se, hvad de andre præsterer. Så jeg er rimelig fattet, jeg kan sgu godt selv se, jeg har lavet noget lort, så det var jeg rimelig afklaret med. Jeg er selvfølgelig pisseærgerlig over at ryge ud, fordi jeg ville så sindssygt gerne have haft den fulde oplevelse ved at være med hele vejen, forklarer han.
LÆS OGSÅ: DET SER DU IKKE PÅ TV: ‘Bagedysten’-deltager gravid under optagelserne

Point for kreativitet

Rasmus fik i aftenens første udfordring hug for både smagen og konsistensen på sin ubagte pære-blåbær strudel med karamel-estragon sauce. Til gengæld klarede han sig glimrende i den hemmelige udfordring, hvor hans vandbakkelses-svane – der blev lavet efter den tyske bagedyst-vært Enies tyske anvisninger – kvitterede ham en fjerdeplads.
Desværre kiksede det helt til mesterværket, hvor Rasmus’ Lübecker-borg med marcinpandrage og tre slags mousser manglede både skarphed og smag.
– Jeg får mange idéer, men eksekveringen på kreativiteten har jeg så bare manglet, griner Rasmus.
LÆS OGSÅ: Fie efter positiv graviditetstest: Jeg blev glad

Havde flere outfits klar

Rasmus gjorde sig særligt bemærket som et festligt indslag i ‘Den store bagedyst’ på grund af sine gennemførte outfits, der passede til temaet i hans kager og programmet. Det fik han også fyret en joke af omkring, da Tim meddelte deltagerne, at Rasmus måtte forlade kagekonkurrencen.
– Jeg havde heller ikke flere outfits, så det passede sgu nok meget godt, jokede Rasmus til store grin fra de andre i teltet, da han blev sendt hjem.
Dog afslører han nu, at han bestemt ikke var troppet i nogen hverdagslig mundering, hvis han var gået videre til næste uge, hvor temaet kredser om brød.
LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Kongerne’-Kia eftersøgt af politiet
– Jeg havde helt sikkert haft outfits klar! Jeg havde ikke planlagt noget, men jeg havde helt sikkert ikke bare mødt op helt normal til næste program. Der havde været et outfit klar. Det skal ikke være så seriøst det hele, det skal være sjovt, og jeg synes, det var skidesjovt, forklarer Rasmus, der også gerne klæder sig ud, når han er ude som spinninginstruktør.
Rasmus har da heller ikke opgivet de søde sager, efter han blev sendt ud af ‘Bagedysten’, som vi så her til aften. Han bager nemlig stadig på livet løs, særligt gerne med sine to sønner. Både hans kager og skøre påfund kan for fremtiden følges på hans instagramprofil, @rasmustrangbaek.
LÆS OGSÅ: Lea Kessler forvist til kælderen under ‘Vild med dans’
LÆS OGSÅ: Jonass efter analsex-konflikt: Vi boller stadig