Amin Jensen taler ud: Nyder singlelivet

Bente og Amin fik ni gode år sammen, inden de i december gik hver til sit.

Af Amalie Jensen - 18. maj 2022 kl. 11:51

I december gik Amin Jensen, 52, og Bente Dalsgaard fra hinanden efter ni års samliv. Dengang havde komikeren ikke lyst til at tale om bruddet, men nu er det kommet lidt på afstand.

Artiklen fortsætter under videoen fra Lise Baastrups bryllup…

– Jeg er meget glad. Jeg er blevet single. Nu er det dejligt, fordi det er noget tid siden, vi gik fra hinanden. Til at starte med var det hårdt, fortæller han til HER&NU.

Amin og Bente har hver tre børn fra tidligere ægteskaber. Selvom parret den dag i dag har svært ved at snakke sammen, betyder det ikke, at den sammenbragte søskendeflok er gået hver til sit. Deres børn ses nemlig stadig. Bruddet var en fælles beslutning, men Amin vil ikke uddybe yderligere.

LÆS OGSÅ: Robert Hansen afviser vold: Jeg har aldrig slået hende!

– Det er af respekt for hende. Det er ikke fair, at det kun er mig, der har taletid, og det kun er min stemme, der kommer ud. Vi havde ni gode år, og vi stoppede, før det blev til ni dårlige år, fortæller en afklaret Amin Jensen.

Parret boede sammen i Hvidovre, og da de gik fra hinanden, flyttede Bente ud, og Amin blev i huset med sine børn.

– Det er en helt anden hverdag lige pludselig. Jeg vil ikke sige, at det først er nu, jeg har fået det godt, men jeg har fået det bedre og bedre med tiden, og nu har jeg det rigtig godt, fortæller tv værten med et smil på læben.

LÆS OGSÅ: Reality-deltager hemmeligt gift

Singlelivet er da også faldet i Amins smag.

– Jeg har datet en lille smule, men jeg har ikke brug for en kæreste lige nu. Nu nyder jeg bare, at tiden er min egen. Jeg nyder, at der ikke er et ansvar for at være en god kæreste. Det gør, at jeg føler, at jeg har en masse tid, som jeg egoistisk kan bruge uden dårlig samvittighed. Jeg får skrevet meget mere og får søsat mange ting.

Arbejdsmæssigt er det ret godt, fortæller Amin, som dog ikke er afvisende over for at få en ny kæreste i fremtiden.

Han og Bente var ikke gift, og det er meget bevidst fra Amins side.

– Jeg har været gift én gang, og det tvivler jeg på, at jeg nogensinde bliver igen. Dybest set synes jeg, det er noget underligt noget, at man skal have kontrakt på hinanden. Jeg synes, man skal være sammen, fordi man har lyst, og ikke fordi man har papirer på hinanden, siger han.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Jasmin om at blive mor: Jeg glæder mig

Læs mere om