Ambulance og politi tilkaldt: Drama og slagsmål i 'Big Brother'

Farrah Abraham fortsætter med at skabe drama, selv om hun ikke længere er en del af ‘Big Brother’-huset.

Af Jonas Sand - 23. september 2015 kl. 17:55

Det er gået vildt for sig flere gange under denne sæson af ‘Celebrity Big Brother’, og det var ingen undtagelse, da der i går var talkshow med nuværende og tidligere deltagere. Her gik det så vildt for sig, at politiet blev tilkaldt.
Igen, igen – fristes man til at sige – var ‘Teen Mom’-deltageren Farrah Abraham, der  involveret i skandalen, der fik tv-holdet til at afbryde signalet.
– Klamme, forfærdelige kælling, der burde skride tilbage til Amerika, sagde deltageren Aisleyne Horgan-Wallace om den unge mor, hvilket fik Farrah til at svare igen.
Det var Aisleyne ikke tilfreds med, og derfor greb hun fat i sit glas og virkede som en, der skulle til at kaste med det, før signalet blev afbrudt.
LÆS OGSÅ: Ung mor svinet til i ‘Big Brother’: Du er den grimmeste person, jeg har mødt!
Stole og glas fløj rundt
Tv-seerne fik ikke lov til at se, hvor galt det i virkeligheden gik, men ifølge det engelske medie Daily Mail stak det helt af. Folk kastede med glas, og Janice Dickinson – en af de andre deltagere – kastede angiveligt med en stol.
– Det hele var kaos. Glas og stole fløj rundt, og Vicki (som også deltog, red.) endte med at komme til skade. Alle skreg, og Vicki – der ikke havde gjort noget – endte midt i det hele og blev ramt af et glas, siger en kilde til mediet.
Både politiet og ambulancefolk ankom, og Vicki Michelle blev bragt til hospitalet. Men efterfølgende gik hun på Twitter og slog fast, at hun havde det godt efter omstændighederne.
– Nu er jeg blevet tjekket, og jeg tager hjem nu. Jeg har ondt. Men tak for bekymringerne. Jeg har det godt … tror jeg, skrev hun.


LÆS OGSÅ: Ung mor amok i ‘Big Brother’: Jeg slår alle ihjel!
Afbrød programmet
Talkshowet blev sendt live – dog en smule forskudt – og derfor kunne producerne nå at cutte signalet, inden situationen eskalerede. Der var dog ikke tid til at lave yderligere optagelser.
Derfor vendte værten tilbage – uden de andre deltagere – efter billedet havde været afbrudt i en periode. Her undskyldte han over for seerne og forsøgte at fortsætter programmet, der ifølge Daily Mail sluttede 12 minutter for tidligt.
Herunder kan du se en lille video fra episoden.
Se flere billeder af Farrah Abraham i galleriet over artiklen.

LÆS OGSÅ: Ung mor indtager ‘Big Brother’-huset
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.