Amanda taler ud: Sådan fik Nicklaes mig til at miste troen på mig selv - Her & Nu

Amanda taler ud: Sådan fik Nicklaes mig til at miste troen på mig selv

Baben plejer at være sikker på sig selv, men efter hun er blevet droppet igen og igen, har det sat sine spor på selvværdet.

Af Caroline Grønne Wigdal - 4. juni 2020 kl. 08:55

Flere gange har hun fået sit hjerte knust, og det gjorde allermest ondt på Amanda, da det var hendes helt store ‘Ex on the Beach’-kærlighed og manden, hun blev gift med i reality-programmet, Nicklaes, som var årsagen. De to var ellers flyttet sammen, og i lang tid troede alle, at de var lykkelige. Men så valgte han at trække sig.

LÆS OGSÅ: Vidste du det? Anna og Oliver havde et godt øje til hinanden inden ‘Paradise Hotel’

– Nicklaes var anderledes. Det var ham, som sagde, jeg skulle være moren til hans børn, vi skulle giftes og bo i hus og blive gamle sammen. Det er altid en “pige-ting”, men han sagde det alt sammen først, så jeg troede, det var sandheden. Jeg sagde til ham, at min næste kæreste, skulle være min sidste. I min alder af ja kun 20 år, så troede jeg virkelig, jeg havde fundet manden i mit liv og ham, jeg skulle dø med. Og det gik ikke. Hvad skal jeg så tro på?, siger Amanda til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz afslører flytteplaner

Men Nickales er langt fra den eneste, som har ladet Amanda blive glad for sig for derefter at såre hende. Og de mange svigt og skuffelser har gjort, at hun er begyndt at fortælle sig selv, at fejlen ligger hos hende.

– Jeg troede, jeg havde fundet min eneste ene, og så smutter han bare. Og jeg har jo datet en del fyre, men de dropper mig alle sammen. Jeg tror ikke, at det er kærligheden, som fejler noget, men blot mig selv. Jeg er åbenbart ikke nok med, siden det går galt på den ene eller anden måde. Hvorfor tro på kærligheden, hvis man ikke tror nok på sig selv, siger hun.

LÆS OGSÅ: CHOK! ‘Ex on the Beach’-stjerne afhængig af stoffer

Ifølge Amanda er det dog bestemt Nicklaes, som har fået hende til at miste troen på sig selv.

– Jeg vil ikke lyde som én, der prøver at få Nicklaes ned med nakken. Han ved, hvordan jeg har det, og det gør mine venner og veninder også, siger hun.

LÆS OGSÅ: Jonass tjener gode penge på de sociale medier: Sådan gør jeg

Nicklaes valgte for nogle uger siden at gøre det forbi.

– Det er sindssygt hårdt lige nu, for Amanda er virkelig ked af det. Og jeg er selv ked af det over at gøre Amanda ked af det, for det har jeg aldrig ønsket. Amanda betyder utrolig meget for mig, og jeg vil altid elske hende. Men jeg havde ikke de følelser mere, og det ville være synd at køre den videre, hvis man ikke har det sådan, udtalte han i sidste uge.

LÆS OGSÅ: Amanda opløst i gråd: Det er SÅ tarveligt!