Amanda Sisse: William har ret til sin far

Den unge mor gør alt for, at William kan se sin far.

De unge mødre
Af Mikkeline Andersen - 7. oktober 2014 kl. 10:37

Når forældre vælger at gå fra hinanden, kan det let gå udover børnene, fordi mor og far er uvenner. Amanda Sisse Glæsner er opmærksom på, at det ikke går udover William, at hun ikke er sammen med hans far, Jesper.
– Jesper og jeg er ikke bedste venner. Jeg kunne sige tusinde, millioner ting, som irriterer mig ved ham (kunne han sikkert også om mig), jeg kunne ryste på hovedet af hans beslutninger og valg, og jeg kunne blive ved og ved og ved, skriver den unge mor på sin blog og fortsætter:
– Men når William ser os sammen, skal og er vi hinandens bedste venner. Vi skal kunne snakke sammen, og det gør vi. Uanset hvad han har budt mig, og omvendt, så må det aldrig gå udover William. Han har ret til begge sine forældre.
LÆS OGSÅ: Amanda Sisse: William vil altid blive genkendt
Tænker ikke på Jespers ret
Siden Wiliam blev født, er det Amanda Sisse, der har haft størstedelen af ansvaret for ham. Jesper og hende har ingen klare aftaler om, hvornår Jesper har sin søn på besøg.
– Jesper må få ham alt det, han vil og kan. Så faktisk kan han ringe anytime og sige “må jeg få ham i morgen?”, og så vil svaret altid være “ja”, medmindre jeg lige har en aftale, der skal overholdes eller andet, skriver Amanda Sisse.
Den unge mors fleksible tilgang til samværet mellem William og Jesper har skabt undring blandt veninder, familie og bekendte. De forstår ikke, hvorfor hun vil “stå model” til det, når han ikke har sin søn regelmæssigt.
– Jeg tænker for det første ALDRIG på Jespers ret til at se sit barn (Undskyld Jesper). Jeg tænker på Williams ret til at se sin far. Og hvis Jesper har det bedst med den ordning, og det egentlig er fint nok for William, så er det helt fint med mig.
At Wiliam er glad for at være sammen med sin far er tydeligt. William er nemlig altid “skidesur”, når han skal med hjem til sin mor, afslører Amanda Sisse på bloggen.
LÆS OGSÅ: Kanal 4 søger nye, unge mødre
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.