Amanda Sisse: William bør se sin far

Den unge mor mener ikke, at sønnen William ser sin far nok, så nu har de taget en forældre-snak.

Af Emilie Holm Egebro - 2. december 2015 kl. 10:21

I sidste uge afslørede ‘De unge mødre’-stjernen Amanda Sisse, at hun til tider synes, at det kan være hårdt at være alenemor. Men nu har hun taget en snak med Williams far, som måske kan ændre lidt på dette.
– De første år har det været lidt hip som hap og aldrig noget fast, når William skulle se sin far, Jesper. Det har vi faktisk været godt tilfredse med, indtil jeg kunne mærke, at William havde brug for noget mere fast og stuktureret, skriver Amanda Sisse på sin blog.
– Så jeg tog en snak med Jesper om, at jeg faktisk ikke var helt tilfreds med ordningen, fordi William aldrig helt vidste, hvornår han igen skulle se sin far. Jesper var enig i, at det var vigtigt, at William fik et fast samvær, og derfor har vi nu valgt at starte op med, at Jesper ser ham hver søndag og har far og søn-hygge.
LÆS OGSÅ: Amanda Sisse: Min søn siger, at han er bøsse
Vigtigt at far og søn har et godt forhold
Udover at William og Jesper skal se hinanden om søndagen, støtter Jesper også op om Williams dans og er med, når han er til undervisning. Og det er noget, som varmer moderhjertet.
– Det er så dejligt, når William kommer hjem fra sin far, og han fortæller om, hvor hyggeligt de har haft det sammen. Det glæder mit hjerte. Det betyder rigtig meget for mig, at William og Jesper får det rigtig godt sammen, forklarer Amanda Sisse og tilføjer:
– Selv om jeg bare helst altid, hele tiden, resten af livet, vil have William for mig selv, så er det dejligt at dele ham og se, hvor fedt han har haft det, når han har hygget en hel dag med sin far.
Se galleriet af Amanda Sisse, William og Jesper øverst.
LÆS OGSÅ: Amanda Sisse: Sådan er det at være alenemor
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.