Amanda Sisse: Stalket af fyr fra Tinder

Den unge mor modtog for kort tid siden en meget ubehagelig besked, fra en fyr på dating app’en ‘Tinder’.

Af Silje Biørnstad - 16. juli 2014 kl. 9:30

Amanda Sisse fra de unge mødre er en af de mange unge, der benytter sig af dating app’en ‘tinder’. På app’en kan man uploade billeder af sig selv, og chatte med andre singler.
Den unge mor havde benyttet i Tinder i længere tid, da hun modtog en meget ubehagelig besked.
– Nevermind. Jeg står udenfor dit vindue nu, lød beskeden fra den fremmede fyr på dating app’en.
– Jeg havde jo ikke skrevet sammen med ham, så jeg blev sindssygt bange, da jeg læste, hvad han skrev. Jeg skyndte at blokere ham, men jeg anede jo ikke, om han rent faktisk stod udenfor mit vindue, forklarer Amanda Sisse til Ude og Hjemme.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-vinder udsat for stalking
Krøllede sig sammen på gulvet
På trods af at Amanda Sisse aldrig har oplyst sin adresse på Tinder, var det ikke umuligt at forestille sig, at fyren rent faktisk stod udenfor hendes vindue.
– Jeg begyndte at tænke, at min bolig jo er blevet vist i serien (De unge mødre red.), så det kunne jo godt være, at vedkommende vidste, hvor jeg boede, selvom man ikke kunne se det på app’en. Jeg var virkelig bange, og det var jeg resten af aftenen, uddyber Amanda Sisse til ugebladet.
Hun blev så mange, at hun i en time havde sin søster i røret, for at berolige hende. Samtidig lå Amanda Sisse på gulvet, krøllet sammen i sin dyne, med gardinerne trukket for.
LÆS OGSÅ: Se ung mors nyeste tattoos
Dropper ikke Tinder
På trods af den meget ubehagelige oplevelse, vælger den unge mor at blive på dating app’en.
– Jeg regner ikke med, at alle er så sindssyge som ham der, så jeg vil ikke slette app’en, men jeg venter nok alligevel lidt med at date, siger hun til ugebladet.
LÆS OGSÅ: OPRÅB: ‘Paradise’-Amanda: Lad vores forhold være
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.