Amanda Sisse: Sådan stemmer jeg til valget

Amanda Sisse afslører, hvor hun sætter sit kryds til det kommende folketingsvalg.

de unge mødre
Af Jonas Sand - 8. juni 2015 kl. 17:30

Amanda Sisse fra ‘De unge mødre’ er en af de danskere, der går i stemmeboksen for at sætte kryds til folketingsvalget senere på måneden. Og selv om hun endnu ikke har partiet på plads, så ved hun godt, hvilken blok der får hendes stemme.
– Jeg er stadig lidt usikker på, hvor min stemme lander. Jeg synes, at langt de fleste politikere snakker for meget og handler for lidt, men det er helt sikkert blå blok, lyder det fra den unge mor.

LÆS OGSÅ: Amalie Kronil: Sådan stemmer jeg til valget
Drop mudderkampen
Selv om det endnu ikke er helt på plads, hvilket parti Amanda Sisse stemmer på, så ved hun godt, hvad der er vigtigt for hende i de politiske debatter.
– Det er vigtigt, at vi tager bedre hånd om de ledige og skaffer flere arbejdspladser. Vi kan ikke forvente, at alle bidrager til samfundet, hvis det ikke er muligt. Men til gengæld skal vi også kræve mere af folket generelt. Alle skal bidrage med det, de kan, og vi skal have flere unge i uddannelse.
– Men jeg synes, det vigtigste er, at valgkampen ikke bliver en mudderkamp om, hvem der er værst. I stedet skal vi have de politiske holdninger i fokus, og politikerne skal være ærlige over for folket og kun love det, de kan holde, fortæller Amanda Sisse.
LÆS OGSÅ: Fie Laursen: Sådan stemmer jeg til valget
Vigtigt for samfundet
Den unge mor, der netop har bestået sin uddannelse, har ikke overvejet at stemme blankt. Og hvis andre folk er i tvivl om, hvad de skal stemme, så har Amanda Sisse et forslag.
Selvfølgelig har jeg tænkt mig at stemme. Det er vigtigt for samfundet, at vi alle deltager aktivt, slår Amanda Sisse fast.
– Giv mig jobbet som statsminister for en uge, så skal I se mirakler, lyder det med et grin fra den unge mor.

Hvis Amanda Sisse ender som statsminister efter valget den 18. juni, vil det dog være lidt af en sensation, da hun slet ikke stiller op. Men man har vel lov at drømme.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Maria: Sådan stemmer jeg til valget
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.