Amanda Sisse: Sådan går det med kærlighedslivet - Her & Nu

Amanda Sisse: Sådan går det med kærlighedslivet

Den unge mor holder kortene tæt til hånden, når det drejer sig om hendes kærlighedsliv. Men nu åbner hun en smule op.

De unge mødre
Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 25. december 2014 kl. 11:20

På Amanda Sisses blog kan man læse om alt fra lægebesøg til en tur på legepladsen med sønnen William, men én ting er den unge mor dog knap så meddelsom om. Kærlighedslivet.
– Det er nok det eneste område, hvor jeg er rimelig privat. Jeg ønsker ikke at annoncere, hvem jeg ser eller dater, så længe det kun er ved det og ikke er mere seriøst, skriver Amanda Sisse på bloggen og tilføjer:
– Jeg vil naturligvis stolt vise ham frem, når jeg har fundet den helt rette, og jeg er sikker på, at det nok skal blive til noget længerevarende.
LÆS OGSÅ: GÆTTELEG: Hvilken ung mor har denne dejlige nissepige?
William skal møde den eneste ene
Ligesom Amanda Sisse ikke præsenterer sine læsere for sine dates, så gør hun det heller ikke for sønnen.
– William har ikke mødt nogen af de mænd, som jeg har set. Ikke fordi der har været specielt mange, men, igen, William skal helst kun møde en, nemlig the one, skriver Amanda Sisse.
Den unge mor afslører, at hun i 2014 har mødt et par søde fyre, hvor nogen har været mere seriøse end andre. Men endnu er “the one” ikke dukket op, erkender hun.
– Dog har jeg set en del til en på det seneste, som er super sød, det behøver ikke at udvikle sig, men det er altid rart at have en, som man kan snakke med til sent ud på aftenen, en man stoler på og kan føle sig lidt tryg med, en man kan hygge med og putte sig ind til, uden der behøver at være mere i det.
At Amada Sisse ikke har fundet manden i sit liv skyldes ikke, at hun er svær at stille tilfreds, som hun skriver på bloggen, men der er nogen ting ved en kæreste, som hun ikke vil gå på kompromis med, når det handler om personligheden.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Victoria holder jul uden Noah
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.