Amanda Sisse: Napper endnu en sæson af 'De unge mødre'

Den unge mor har valgt at takke ja tak til endnu en sæson af Kanal 4’s succesfulde reportageserie.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 4. december 2013 kl. 17:39

Amanda Sisse Glæsner har efter længere tids betænkeligheder valgt at takke ja til endnu en sæson af  ‘De unge mødre’.
-Nu kan det offentliggøres, at William og jeg har sagt ja tak til en sæson mere af ‘De unge mødre’. Og vi glæder os, skriver hun på Facebook.
LÆS OGSÅ: Amalie taler ud om kokainskandale
En ren fornøjelse
Amanda Sisse nåede kun lige kort at overveje, om det var tiden at stoppe i programmet. Men eftersom der var flere plusser end minusser, var beslutningen ikke så svær.
-Vi har sagt ja, fordi det er en ren fornøjelse at være med i serien. Tiden har- og er meget presset, men vi hygger os rigtig meget med det, så denne gang skal der findes plads til det, siger hun og fortsætter:
-Jeg glæder mig meget til at se folks positive respons, jeg synes jo selv, at jeg er vokset en del, siden første afsnit med mig. Og så glæder jeg mig til at se alle de andre dejlige damer fra serien, afslutter hun.
Nye afsnit af ‘De unge mødre’ vender stærkt tilbage i det nye år.
LÆS OGSÅ: Amanda Sisse fra ‘De unge mødre’: Jeg var en vild teenager
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.