Amanda Sisse misbrugt på kinky sex-site

Den unge mor er blevet offer for misbrug af et af sine billeder, der nu er havnet på en sex-kontaktside.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 18. marts 2014 kl. 10:31

Enten kan man grine, eller også kan man græde, når det viser sig, at et billede af en selv er havnet på et kinky sex-site. For Amanda Sisses vedkommende valgte hun at grine at det, da hun blev gjort opmærksom på, at et billede af hende findes på sex-siden sexnu.dk.
– Jeg kunne ikke andet end at grine lidt, for det første så ved jeg, at der ikke er taget nogen “sexy-lexy” billeder af mig, det værste billede jeg har lagt ud på Facebook er et, hvor jeg er iført bikini. Så jeg tænker, at det må være en meget kedelig sexprofil, siger Amanda Sisse til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ:Amanda Sisse: Jeg kan godt lide at blive set og hørt
Det er sket før
Den unge mor kan ikke andet end at trække på skuldrene og smilebåndet over billedmisbruget, og det er da heller ikke første gang, at det er sket.
Men for en god ordensskyld, har hun skrevet om den falske profil på sin Facebookside, så folk ikke skulle tro, at det faktisk var hende.
– Jeg skrev om det på min Facebook, så mine venner og nærmeste, ved at det ikke er mig. Selvom de fleste kender mig godt nok til at vide, at det slet ikke er min stil. Men det er jo ikke første gang. det er sket. Så kan kun lidt grine af det, siger Amanda Sisse, der ikke har tænkt sig at anmelde musbruget.
– Jeg overvejede at skrive en mail eller ringe til ejeren af hjemmesiden. Men alligevel, så kan jeg blive ved med det hver gang, nogen laver det nummer. Og da jeg så, at der stod 19 år og fra solrød,  ja, så lad den person/de personer hygge sig med det. De har jo heldigvis ikke stjålet min identitet, slutter hun af.
Husk at se med i aften, når ‘De unge mødre’ atter ruller over skærmen på Kanal 4 klokken 21.00.
LÆS OGSÅ: Dagens julegodte: Amanda Sisse: Elsker alt ved julen
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.