Amanda Sisse: Min mor betyder alt

Den unge mor har et tæt forhold til sin egen mor og fortæller hende alt.

De unge mødre
Af Emilie Holm Egebro - 21. juni 2015 kl. 17:55

Livet har ikke altid været helt nemt for ‘De unge mødre’-stjernen Amanda Sisse. Heldigvis er der særligt én person, som altid har været der for hende i tykt og tyndt.
– Der er en kvinde her i livet, som jeg deler absolut alt med. Det er min skønne mor. Det er sjældent, at der går mere end én dag imellem, vi snakker sammen, skriver Amanda Sisse på sin blog og fortsætter:

Amanda Sisse havde selskab af mor og søn, der efterfølgende fejrede den flotte karakter med en tur i parken. (Foto: Janus Nielsen)

Her er Amanda Sisse sammen med sin mor og søn (Foto: Janus Nielsen)


– Hun minder mig altid om, at jeg kan præcis, hvad jeg vil, og at hun elsker mig, uanset hvad jeg vælger i livet. For mig er min mor en af de absolut vigtigste personer og en kæmpe inspiration efter, at jeg selv blev mor. Jeg vil gøre alt for hende.
LÆS OGSÅ: Amanda Sisse: Min lærer mobbede mig
Tog hende forgivet
Det er dog ikke altid, at den unge mor har været taknemmelig over, hvor meget hendes mor har gjort for hende.
– Da jeg var en ‘pain in the ass’-teenager, var hun der også altid for mig på trods af, at jeg tog hende helt forgivet. Jeg vidste, at uanset hvor meget lort jeg havde lavet i den, så stod hun klar i døren og gav mig en kæmpe krammer, forklarer Amanda Sisse.
– I dag tager jeg hende bestemt ikke forgivet. Ikke nok med at hun gav mig livet, så har hun altid været det kærligste menneske, som jeg har mødt. Hun hjælper alt og alle og tænker altid på andre før sig selv.
LÆS OGSÅ: Amanda Sisse: “William” var ikke førstevalg
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.