Amanda Sisse: Julen er ekstra særlig med et barn

Den unge mor vil gøre alt for at få den perfekte jul med sønnen William.

De unge mødre
Af Emilie Holm Egebro - 22. december 2014 kl. 11:53

Amanda Sisse Glæsner er allerede i fuld gang med juleforberedelserne. Alt skal være klart, så sønnen William på tre år kan få en dejlig jul.
– Julen ændrer sig, når man skal holde jul for børn. Før jeg fik William og var flyttet hjemmefra, var december bare en måned som alle andre. Nu er det en måned, som jeg forbereder mig på i lang tid forinden, siger den 23-årige mor til Realityportalen.dk og uddyber:
– Herhjemme har vi pyntet op, hvilket aldrig kan ske for tidligt. Vi julebager, har pakkekalender, adventsgaver og nisser – ja, jeg prøver faktisk at gøre så meget, som jeg overhovedet kan nå.
LÆS OGSÅ: Amanda Sisse: Sådan har jeg det med Williams far
Ingen jul uden julemand

Foto: Krestine Havemann/Kanal 4

Amanda Sisse elsker julen. (Foto: Krestine Havemann/Kanal 4)


’De unge mødre’-stjernen skal i år holde juleaften i sin mors hus sammen med det meste af familien. Og en julemand skal der selvfølgelig også til.
– Selvfølgelig kommer julemanden herhjemme! Jeg har jo et sødt barn – næsten altid, siger Amanda Sisse.
Om julemanden også har en gave eller to med til den unge mor, vides ikke. Højst på ønskelisten er stel fra Royal Copenhagen, smykker og gavekort til Magasin og Illum.
For Amanda Sisse Glæsner er det bedste ved julen dog hverken forberedelserne eller hendes egne julegaver.
– Det bedste er at se William åbne sine julegaver og se glæden og taknemmeligheden i hans øjne og smil. Jeg glæder mig hele måneden til at give ham hans gaver.
LÆS OGSÅ: Amanda Sisse er vild med traditioner
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.