Amanda Sisse: Jeg krummer tæer over de første afsnit - Her & Nu

Amanda Sisse: Jeg krummer tæer over de første afsnit

‘De unge mødre’-deltageren har både gode og dårlige minder fra sin tid i tv-programmet.

Af Jonas Sand - 22. maj 2016 kl. 17:55

Det er seks år siden, at Amanda Sisse Glæsner første gang dukkede op på skærmen i ‘De unge mødre’. Siden blev det til 11 sæsoner og mange oplevelser med den unge mor, der efter den netop overståede sæson på Kanal 4 har valgt at stoppe sin medvirken i tv-programmet.

– Nu har jeg ikke mærket den helt store forskel, da den næste sæson ikke er kommet endnu, men jeg tror helt sikkert, det bliver underligt at se det på skærmen igen, hvor vi ikke er med. Jeg tror først, det går rigtigt op for mig om et par sæsoner, siger hun med et grin til Realityportalen.dk.

I ‘De unge mødre’ fik tv-seerne lov til at følge hendes udvikling fra en rod, der røg hash og drak flere gange om ugen, inden hun blev gravid, til en ansvarsfuld mor med topkarakterer. Sønnen William er blevet fem år og skal starte i skole til næste sommer, mens Amanda Sisse ikke længere hedder Amanda Sisse.

DE BEDSTE KLIP: Amanda Sisses vilde udvikling

Gode og dårlige tider

I den unge mors sidste afsnit i Kanal 4-programmet, var vi med hende en tur til numerolog, hvor navnet blev ændret til Amandha Gabriella Glæsner Gregersen. Meget er der sket på seks år, og den unge mor har både gode og dårlige minder fra sin tid i programmet.

– Det bedste er helt klart den enormt store oplevelse, det var at være med. Det er vi meget taknemmelige for. Det indebar selvfølgelig et par hug på de sociale medier i ny og næ, men der er så mange flere fede ting ved det, at det hurtigt overskygger det negative, siger hun.

– Men de værste ting, jeg husker, det er helt klart mine første optagelser – hold nu op, hvor var de forfærdelige. Jeg ved ikke, hvad jeg lignede, og jeg sagde så mange dumme ting. Jeg tror, at de fleste 18-årige har sagt nogle skøre ting i en snæver vending, men mit blev bare filmet, griner hun.

– Jeg er så ny og uerfaren og får sagt en masse dumme ting – samtidig med, at jeg ligner en stor hval. Jeg krummer tæer, hver gang jeg ser de afsnit. Jeg vil helst ikke se dem, fortsætter hun grinende.

Over galleriet kan du se, hvordan Amanda Sisse så ud dengang, mens du også kan se alle de nye billeder, vi har fået taget af den unge mor.

LÆS OGSÅ: CHOK: Amanda Sisse stopper i ‘De unge mødre’

LÆS OGSÅ: Navneskift og tv-stop: Amanda Sisse rydder op i sit liv

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.