Amanda Sisse: Jeg elsker at lave TV

Den unge mor er vild med at lave ‘De unge mødre’, og derfor er hun med i endnu en sæson.

Af Mikkeline Andersen - 27. juni 2013 kl. 12:51

Når den næste sæson af ‘De unge mødre’ ruller over skærmen, så bliver det med et par kendte ansigter. Amanda Sisse og hendes skønne dreng, William, er nemlig med i den nye sæson, hvor optagelserne starter næste måned.
– Når man melder sig til et program, uanset hvilket, så kan man jo godt lide både at blive set og hørt, og det samme kan jeg naturligvis. Men det er også fedt at få feedback fra seerne efter programmet eller at blive stoppet på gaden og få af vide, at man gør sit arbejde som mor skidegodt, fortæller Amanda, om sin videre medvirken i ‘De unge mødre’, til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Stine Hesselholt har fået en søn
Plads i en presset kalender
Som mor til en frisk dreng, hvor hverdagen skal hænge sammen med indkøb, rengøring og arbejde, så var Amanda ikke sikker på, om hun kunne presse optagelserne til den nye sæson ind i sin kalender. Men heldigvis var der lige plads.
– Jeg valgte en sæson mere, fordi jeg super godt kan lide at være med, og jeg kunne lige få det klemt ind i min ellers meget pressede kalender. Arbejde er jo trods alt vigtigere end at lave tv. Men jeg lovede, at hvis jeg fik tid, så ville jeg meget gerne være med igen, og det gjorde jeg så heldigvis, slår hun fast.
Amandas interesse for at lave tv har fået hende til at overveje andre programmer, men endnu har det rigtige tilbud ikke været der.
– Jeg har overvejet andre programmer, men jeg har ikke taget skridtet endnu. Men hvis der dukker et spændende tilbud op, så vil jeg da højst sandsynligt tage imod det.
LÆS OGSÅ: Det er ikke en sygdom at være ung mor
Vægttabet har give negative kommentarer
Amanda er rigtig glad for de mange positive henvendelser, som hun har fået efter sin medvirken i ‘De unge mødre’, men i tv-verdenen skal man være mere end heldig, hvis man skal undgå de negative kommentarer.
– Jeg har rigtig, rigtig mange positive henvendelser på Facebook, men også i “den virkelige verden”. Nogle få har kommenteret negativt på mit vægttab efter fødslen, men jeg tror bare, at man skal være god til at sortere det fra, som man ikke ønsker at høre på, konkluderer hun.
LÆS OGSÅ: Nanna stopper i ‘De unge mødre’
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.