Galleri: Det har Amanda Sisse og William lavet i sommerferien

Sommerferien har budt på en masse spændende oplevelser for William.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 3. august 2016 kl. 18:55

Amanda Sisse Glæsner fra ‘De unge mødre’ har nydt sommeren i Danmark sammen med sin søn, William. Hun har ikke haft mulighed for at rejse til udlandet i år, men selvom det ikke er blevet til en tur sydpå, har Amanda Sisse og William i den grad hygget sig.

De unge mødre

Amanda og William (Foto: Kanal 4)


– Vi elsker alt, hvad der er sjovt og spændende, og vi hader planlægning i ferien. Vi gør i stedet tingene spontant, og det vi gerne vil – eller specielt det William gerne vil, fortæller Amanda Sisse til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: DE BEDSTE KLIP: Amanda Sisses vilde udvikling
Hygge med dyr
‘De unge mødre’-deltageren og William har blandt andet været forbi Zoologisk Have, som er et sted, William er utrolig glad for. Det har derfor været en begivenhedsrig sommer for den lille William, selvom solen ikke altid har stået højt på himlen.
– Vi har været meget ude og lege turister i Danmark, men dog ikke længere væk end på Sjælland. Alt med dyr og fart på elsker William, og så er han faktisk blevet ret glad for at tage på museum.  Han synes, at det er vildt spændende at lære en masse nyt, fortæller Amanda Sisse.
Den lille familie har ikke lagt flere planer for sommeren, så den står på ren afslapning, da Amanda Sisse ikke har mere ferie.
LÆS OGSÅ: Amanda Sisse gik ned med stress: Sådan har hun det i dag
LÆS OGSÅ: Amanda Sisses søn faldt ned fra træ: Sådan gik operationen
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.