Amanda Sisse: Er jeg en dårlig mor?

Den unge mor tager William med, når hun skal ned at træne. Det har kastet kritiske bemærkninger af sig.

De unge mødre
Af Mikkeline Andersen - 7. januar 2015 kl. 11:51

Der er nok at se til for Amanda Sisse, når arbejdet skal passes, de huslige pligter ordnes og der skal bruges tid med guldklumpen, William. Og så vil den unge mor også gerne forbi træningscentret.
Selvom man er alenemor, så er der stadig kun 24 timer i døgnet, og derfor vælger Amanda Sisse at udnytte tiden maksimalt ved at tage sønnen med i Fitness dk. Men det er ikke alle, som synes om den ide, fortæller hun på sin blog.
– Så fik jeg da lige den opsang med, da jeg i går valgte at fortælle, at William skulle med mig ned at træne. “Kan hun da ikke bare ordne de ting, når hun er børnefri!?!” Jo, hvis jeg ville træne en gang om måneden, for det er så meget, jeg er børnefri. Så nej, det er ikke en mulighed, og faktisk er det sgu også skide dejligt at have sin laban med, skriver hun på bloggen, og hun uddyber overfor Realityportalen:
– Folk har været negative, fordi jeg i forvejen bruger enormt meget tid på at arbejde, og så vælger jeg at tage ham med til træning. Men jeg gør det nu netop for at få mere overskud til ham når jeg har fri, så jeg ikke bare falder om på sofaen, når jeg kommer hjem – og ja, så hjælper det også mod stressen, så jeg ikke føler mig så presset.
LÆS OGSÅ: Se listen: De 10 mest læste artikler i 2014
William er vild med det
Men William var med i træningscentret, og det bliver heller ikke sidste gang, at han indtager det sammen med sin mor, han hyggede sig nemlig gevaldigt.
– Allerede i morges spurgte han: “Skal vi derhen igen i dag mor?!” Jeg svarede: “Jamen, hvis du har lyst, så kan vi godt”.
Det resulterede i, at sønnike ikke ville i børnehave, men hellere ville ud og løfte jern med Amanda Sisse.
– Derudover tror jeg bestemt ikke, det skader børn at være med mor, far eller begge i træningscentret, tværtimod, det kan vist kun være sundt for begge parter. Og jeg kan love jer for, at William hygger sig, og hvis han vil hjem, så tager vi hjem, fastslår den unge mor.
LÆS OGSÅ: Amanda Sisse: Sådan går det med kærlighedslivet
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.