Amanda Sisse er begyndt at blogge

Blogging bliver mere og mere udbredt herhjemme, og nu er Amanda Sisse hoppet med på bølgen.

Af Maiken Støvring - 17. november 2012 kl. 8:30

Amanda Sisse elsker at skrive og har tidligere vist, at hun tager sit skolearbejde meget seriøst. Men nu kan hun tage skriverierne til et nyt niveau.
– Sååå endelig kan jeg offentliggøre min fantastiske blog. Alt muligt godt til jer alle sammen derude, skriver hun blandt andet om bloggen på sin Facebookprofil.
LÆS OGSÅ: Amanda Sisse: William var min redningsmand
Blev kontaktet af Bloggers Delight
Amanda Sisse havde allerede inden, hun blev kontaktet af Bloggers Delight, at hun godt kunne tænke sig at blogge. Men da så en af af de største blogportaler i Danmark,  kontaktede hende, var hun ikke i tvivl.
–  Jeg blev kontaktet af Bloggers Delight, og de ville gerne have mig til at blogge, og det ville jeg naturligvis gerne. Så efter at have sendt kontrakten videre til gennemtjek, så skrev jeg under og sendte den retur, fortæller Amanda Sisse til Realityportalen.dk
LÆS OGSÅ: Nanna irreteret over bryst-snak i ‘De unge mødre’
Omhandler alt og ingenting
Nu bliver det altså muligt for Amanda Sisses fans at følge hendes hverdag endnu tættere.
– Bloggen kommer til at handle om alt og intet. Det der dukker op i løbet af min dag, det der undrer mig og meget meget mere, slutter Amanda Sisse.
Se og følg Amanda Sisses blog lige her.
LÆS OGSÅ: Amalie får sin egen blog 
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.