Amanda Sisse: Derfor er jeg med i 'De unge mødre'

Den unge mor bliver tit spurgt om, hvorfor hun valgte at deltage i programmet – her er forklaringen.

De unge mødre
Af Emilie Holm Egebro - 15. juli 2015 kl. 13:25

Når man vælger at deltage i et reality-program, risikerer man ofte at blive stillet spørgsmålet: “Hvorfor valgte du egentlig at stille op?” Det er Amanda Sisse fra ‘De unge mødre’ også blevet stillet mange gange gennem årene i programmet. Hun har dog ikke et enkelt svar.
– Der var flere ting, der spillede ind, da jeg valgte at tilmelde mig. Jeg havde altid tænkt, at det kunne være en sjov og spændende oplevelse at deltage i et tv-program, og da jeg så, at de søgte medvirkende, da jeg var gravid, så greb jeg chancen, skriver Amanda Sisse på sin blog.
– Jeg tænkte også, at det ville være med til at hjælpe mig i min egen udvikling som mor, da jeg ikke havde lyst til at fejle for åben skærm foran hele Danmark – det var faktisk lidt en motivationsfaktor.
LÆS OGSÅ: Amanda Sisse: Min mor betyder alt
En fed hobby
Med tiden blev Amanda Sisse rigtig glad for at deltage i programmet, og hun begyndte at se sin deltagelse med nye øjne.
– Det blev som en super fed ‘hobby’, ligesom at nogle kan lide at spille tennis eller gå til ridning. Man møder en masse søde mennesker, og man får en kanon sjov oplevelse ud af det, forklarer den unge mor og tilføjer:
– Jeg ved ikke, hvor længe jeg fortsætter i serien eller får lov til at blive, men jeg er hvert fald endnu engang med i den kommende sæson til efteråret.
Amanda Sisse afviser ikke, at hun i fremtiden kunne finde på at deltage i andre reality-programmer.
LÆS OGSÅ: Amanda Sisse vil hjælpe udsatte unge
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.