Amanda Sisse afslører: Så meget er der klippet i 'De unge mødre'

Den unge mor løfter sløret for, hvor meget hun føler, at programmet er klippet forkert sammen.

de unge mødre
Af Emilie Holm Egebro - 24. juli 2015 kl. 11:55

Både Frederikke og Fie fra dette års sæson af ‘Paradise Hotel’ har begge været meget skuffede over TV3 efter at have set sig selv i programmet. De har begge følt sig udstillede, da TV3, ifølge dem, har klippet programmet helt forkert sammen og fremstillet dem på en dårlig måde.
Nu afslører Amanda Sisse, hvordan tingene forholder sig i ‘De unge mødre’, og om hun også føler sig udstillet i reality-programmet på grund af klipningen.
– Tv-produktionen skal jo altid sidde og udvælge de bedste minutter af det optagede materiale, og nogle gange kan tingene jo godt blive klippet sammen for at gøre det mere spændende og måske skabe lidt flere intriger. De skal jo holde seerne og skabe et fangende program, forklarer Amanda på sin blog.
– Men i ‘De unge mødre’ handler det jo ikke så meget om drama, så der er altså ikke klippet så utrolig meget for at skabe en ønsket stemning. Det, man ser i programmet, er jo faktisk det, der sker i vores liv. De ting, som vi siger og gør, er ikke noget, som vi er blevet bedt om, men noget som vi i forvejen ville sige. Og når vi så dummer os, så kommer det selvfølgelig med.
LÆS OGSÅ: Ærlig Amanda Sisse: Jeg er ikke den perfekte mor
Man har rettigheder
Amanda Sisse føler, at teamet bag ‘De unge mødre’ har behandlet hende godt hele vejen igennem. Hun mener samtidig også, at grunden til, at hun netop har været med så længe, bunder i de rettigheder, som hun har haft.
– Vi har rettigheder til at få slettet noget fra en optagelse, hvis vi er kommet til at sige eller gøre noget, som vi ikke ønsker skal vises alligevel. Så derfor er det jo også rigtig meget os selv, der bestemmer, siger Amanda Sisse.
– Så jeg kan ikke forstå, hvis nogen skulle føle sig udnyttet af lige netop den tv-redaktion. Jeg og flere andre ville nok heller ikke have fortsat så længe, hvis vi ikke følte os ordentligt behandlet.
LÆS OGSÅ: Glad Amanda Sisse: William er blevet storebror
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.