Amanda Sascha efter ‘Robinson’: Fik endelig anerkendelse fra far

Amanda Sascha fik endelig den anerkendelse fra sin far, som hun havde ønsket længe.

Af Rikke Lynge - 29. november 2021 kl. 21:24

Da Amanda Sascha røg ud af ‘Robinson Ekspeditionen’ i aftenens finaleafsnit fortæller hun, at hun håber på, at hendes deltagelse vil gøre hendes far stolt, og der er en særlig grund til, at det netop er faren, hun nævner og gerne vil have anerkendelse fra.

– Der er aldrig noget, der er godt nok til min far i forhold til hans børn – det siger han i hvert fald til os. Han forventer altid mere af en, og man skal altid gøre det bedre. Så hvis man har gjort det godt, så er der altid noget, man lige kunne gøre bedre. Da jeg fortalte min far, jeg skulle være med i ‘Robinson’, kiggede han på mig og rullede med øjnene. Han troede ikke, jeg ville komme ret langt, fortæller Amanda Sascha og fortsætter:

– Så det med at stå i en semifinale, og at min far kan få lov at se, hvor langt jeg er kommet, det er bare vigtigt for mig. Og det er vigtigt, at han kan giver mig den anerkendelse af, at jeg faktisk kan klare det her.

LÆS OGSÅ: WOW: Så meget har ‘Robinson’-deltagerne tabt sig

Artiklen fortsætter under videoen af Amanda Sascha, der fortæller om ‘Robinson’.

LÆS OGSÅ: WHAT! Svensson indlagt efter ‘Robinson’-exit

Ifølge Amanda Sascha handler det ikke om, at hendes far aldrig er stolt, men hun havde et behov for, at han sagde det direkte til hende i stedet for at sige det til andre, og den anerkendelse har Amanda endelig fået.

– Han er imponeret over, at jeg er kommet dertil, det havde han ikke regnet med. Han har givet mig rigtig meget anerkendelse, og han er rigtig stolt af mig, fortæller Amanda glad.

LÆS OGSÅ: UHHH! Vild ‘Robinson’-tatovering afsløres

Amanda er også stolt af sig selv.

– Jeg er sygt stolt af mig selv. Det er over alt forventning, at jeg kom videre fra semifinalen, så jeg er stolt og glad, selvom det er pisse ærgerligt at ryge ud, når man er lige på grænsen, fortæller Amanda Sascha, der havde haft et mål hjemmefra om at nå til sammenlægningen.

– Jeg har opnået langt mere, end jeg havde drømt om, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: Jakob Kjeldbjerg: Politikere kunne lære af realitydeltagere

Ændret for altid

Amanda Saschas ophold på øen har ikke kun gjort kæresten og familien stolt, oplevelsen har på mange måder ændret Amanda.

– Jeg hviler mere i mine egne følelser. Jeg er ikke særlig følsom og har svært ved at være i mine følelser, men jeg har fundet ud af, jeg har følelser, og det er nemmere for mig at komme i kontakt med dem nu, forklarer Amanda, der før i tiden har haft det svært med følelser.

LÆS OGSÅ: Lisbeth Østergaard stolt af Ralf: Han er pissedygtig

– Før i tiden har jeg lukket ned for mine følelser, fordi det ikke har været en del af mig. Jeg har skubbet dem væk, men nu er jeg mere i kontakt med nogle flere sider af mig selv, og jeg er glad for at have fundet dem, fortæller Amanda Sascha, der har en idé om, hvorfor hun har haft det sådan.

– Følelser er ikke altid gode, og jeg vil bare gerne have det godt, men det er også vigtigt at kunne mærke efter, hvad man føler, det har jeg i hvert fald fundet ud af, slutter Amanda Sascha.

LÆS OGSÅ: Amanda Sascha og Ralf om diskussion: Mange ting er klippet fra