Amanda: Sådan føles det at følge Nicklaes i ‘Ex on the Beach’

Nicklaes udlever hele ‘Ex on the Beach’-eventyret igen, mens Amanda denne gang ser på fra sidelinjen. Men hun har en række ønsker for Nicklaes’ deltagelse i programmet.

Af Caroline Grønne Wigdal - 3. december 2020 kl. 19:25

For præcis et år siden var Amanda Mogensen i Brasilien for at deltage i ‘Ex on the Beach’, da optagelserne til sæson 4 fandt sted. Det var en kæmpe oplevelse og med sig hjem fik hun blandt andet sin helt store kærlighed.

Men selvom både ‘Ex on the Beach’ og forelskelsen i Nicklaes Olesen for Amanda Mogensen er et helt overstået kapitel, så har hun valgt at følge med i sæson 5, der for tiden ruller over skærmene. Her kan hun se, hvordan Nicklaes gentager oplevelsen. Og ikke mindst hvordan han i høj grad er en utrolig populær herre blandt alle pigerne i villaen, der bliver bløde i knæene bare ved synet af ham.

LÆS OGSÅ: ‘Bagedyst’-vinder afslører fortid med Casper Christensen

Det kunne men forestille sig, kunne gøre en smule ondt på Amanda. Men det er langt fra tilfældet. Faktisk tager baben det med et kæmpe smil.

– Håber fra hjertet, af at han får scoret en masse, og at han får hygget sig inde i villaen. Det var jo det, han kom ind for sidst, men som jeg fik sat en stopper for. Men jeg følger nøje med, og jeg glæder mig til at se ham nedlægge dame efter dame, hvis det selvfølgelig sker, fortæller hun til Realityportalen.

Amanda og Nicklaes blev “gift” i ‘Ex on the Beach’ (Foto: Dplay)

LÆS OGSÅ: Ung mor måtte i nat ringe 112

Det kommer slet ikke bag på hende, at pigerne er vilde med både det ydre og det indre hos Nicklaes, som alle pigerne uafhængigt af hinanden kalder for en rigtig mand.

– Jeg har i alle dage vidst, at Nicklaes er en eftertragtet mand. Det er simpelthen så længe siden, ham og jeg var sammen, at det rører mig slet ikke, siger Amanda.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Jeppe afslører: Her er kvinden i mit liv

Amanda og Nicklaes blev kærester og gift i ‘Ex on the Beach’ 4 i december sidste år, og da Amanda rejste hjem, sagde Nicklaes, at hun skulle flytte ind hos ham i Hedehusene. Parret flyttede sammen, da de begge var hjemme i Danmark igen, men allerede i maj 2020 gik de fra hinanden. Det var Nicklaes, der slog op med Amanda.

Om hun kommer til at dukke op som Nicklaes ekskæreste i denne sæson, vil tiden vise.

Amanda og Nicklaes, da de blev rigtige kærester i ‘Ex on the Beach’ (Foto: Dplay)

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe påvirket af voldsomt skænderi i S-tog

Læs mere om