Amanda er glad for 'Paradise'-exit

Amanda blev den anden deltager til at forlade solen i Mexico, men selvom det var en fed oplevelse, så er hun ikke ked af, at eventyret endte.

Af Mikkeline Andersen - 25. januar 2013 kl. 11:25

For Amanda blev sæsonens anden parceremoni enden for eventyret i Mexico. Blot en uge blev det til, for den smukke pige, inden Nicklas sendte hende hjem til Danmark.
– Efter jeg havde fortalt at ‘Paradise Hotel’ ikke var min kop te, kunne jeg sagtens se – og mærke på ham – at han ikke ville vælge mig, fortæller Amanda til Realityportalen.dk.
Fulgte sin mavefornemmelse
Amanda hverken kunne eller ville have gjort anderledes for at blive på hotellet, for hun var overbevist om, at hun ikke kunne finde sig til rette i de ellers så luksuriøse omgivelser.
– Jeg gik efter min mavefornemmelse og kunne mærke, at ‘Paradise Hotel’ slet ikke var mig. Menneskerne derinde var skidesøde, og jeg snakkede fint med dem alle, men jeg kunne på ingen måde bare være mig selv – og jeg kan ikke og vil ikke være en anden, end den jeg er. Så det lettede, at jeg røg ud, indrømmer hun og fortsætter.
– Jeg snakkede med Mette på tredje dagen, om hvordan jeg havde det. Efterfølgende snakkede jeg med stor set alle på hotellet. Men kan ærligt sige, at ‘Paradise’ var lækkert og en fed oplevelse, men at SKULLE være en anden, end den jeg er, det kunne jeg ikke.
LÆS OGSÅ: Patrick laver kaos inden aftenens parceremoni
Amanda ville kun kysse
Nicklas var fast besluttet allerede inden parceremonien, at han ville vælge Malene frem for Amanda. Godt nok følte han ikke, at han havde Malene som partner, fordi de endte på solo sammen med Patrick Nielsen.
– Jeg vidste ikke, hvor vi stod. Amanda kom med mange søforklaringer, men jeg vidste, at Malene var den stærkeste spiller.  Jeg snakkede en del med begge piger, men klingede bedst med Malene, siger Nicklas til Realityportalen.dk.
Umiddelbart har det set ud, som om Amanda og Nicklas har hygget sig sammen på hotellet – men mere kunne det ikke udvikle sig til.
– Amanda ville jo ikke andet end at kysse. Så hun måtte ud – så jeg kunne komme videre, griner han.
LÆS OGSÅ: Camilla Sofie om Stolle: Jeg stoler ikke på ham
Nicklas vil nå langt
Amanda mener, at Nicklas ville have valgt hende, hvis hun havde gjort det klart for ham, at hun virkelig ville spille spillet. Men det gjorde hun ikke, og det lukkede muligheden for at blive partnere.
– Det virkede ikke, som om Amanda ville tage det seriøst. Og jeg ville ikke spille sammen med en, der ikke gad, forklarer Nicklas og slår fast.
– For jeg vil nå så langt som muligt.
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.