Amanda om 'Paradise'-håndjern: I dag ville det være anderledes

Det var ikke en tilfreds Amanda, der skulle lænkes til Henrik på ‘Paradise Hotel’. Men sådan har hun det ikke længere.

Af Mikkeline Andersen - 25. februar 2014 kl. 8:58

Med håndjern var deltagerne parvis lænket sammen ved mandagens fest på ‘Paradise Hotel’. Henrik var glad for at være lænket sammen med sin partner, Amanda, men på daværende tidspunkt var det ikke gengældt.
I dag danner ‘Paradise’-deltagerne par, og Amanda ville intet have imod at være lænket sammen med Henrik.
– Det er meget mærkeligt at tænke på, at jeg havde det sådan med Henrik, men så var det altså heller ikke værre. Jeg har jo hele tiden haft et super godt personligt bånd med Henrik på det venskabelige, siger Amanda til Realityportalen.dk og fortsætter:
– Så utilfreds var jeg nu heller ikke. Men jeg synes da, at det er lidt underligt at se, fordi jeg havde haft det helt anderledes med det i dag, siger hun.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-deltagere: Vi er kærester
Fortryder flirten med Danny
Der sker ting og sager på hotellet i Mexico, og selvom Amanda har forberedt Henrik på det, så er det ikke sjovt for nogen af dem.
– Vi har set gårsdagen afsnit sammen, og det var lidt underligt. Jeg havde jo forberedt Henrik på, hvad jeg havde sagt, og hvad der kom til at ske, siger hun og tilføjer:
– Men det er selvfølgelig ikke sjovt at se for nogen af os. Jeg fortryder meget min flirt med Danny den dag i dag, og jeg har det ikke godt med at se mig selv på den måde overfor Henrik.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-flirt er ren taktik
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.