Amanda om den modigste fyr: Ville ikke satse Henrik

Kåringen af den modigste fyr på ‘Paradise Hotel’ stod som et valg mellem Henrik og Danny. Valget faldt på Danny.

Af Mikkeline Andersen - 1. april 2014 kl. 8:56

Danny har taget chancer på hotellet i Mexico, og derfor skulle han have titlen som den modigste fyr på ‘Paradise Hotel’ i denne sæson.
– Vi vælger Danny, fordi han har taget mange chancer inde på hotellet. Han har ikke spillet sikkert og stået i skyggen af nogen, Og så har han været meget aggressiv i sit spil, og det vurderede vi altsammen som modigt, siger Amanda til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Sander efter exit: Stolede ikke på Amanda
Kender ikke konsekvenserne
‘Paradise’-pigerne var ikke i tvivl om, at det enten var Danny eller Henrik, der skulle kåres som hotellets modigste fyr. Henrik har spillet reelt og været ærlig, hvilket er en modig egenskab, lyder det fra Amanda. Amanda erkender samtidig, at de ikke vidste, hvad titlen som den modigste vil indebære, og derfor kæmpede hun ikke for, at det skulle blive Henrik, der fik kåringen.
– Vi overvejer selvfølgelig, om det kan være en negativ ting at være kåret som den modigste, og det er blandt andet derfor, at jeg var bange for at kæmpe for, at Henrik skulle have titlen, fortæller Amanda.
Selvom Amanda ikke ville kaste Henrik ud i en eventuel fare, så frygter hun, at Danny får en magt, hvor han skal sætte en i fare.
Hvilken betydning titlen som den modigste får, må tiden vise.
LÆS OGSÅ: Henrik tjekker ind igen: Mere kynisk og konfronterende
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.