Amanda frygter utroskab: Min mand bliver taget fra mig - Her & Nu

Amanda frygter utroskab: Min mand bliver taget fra mig

Amanda er bange for, at en anden pige bliver grunden til, at hun mister Nicklaes.

Af Caroline Grønne Wigdal - 20. maj 2020 kl. 16:55

Når man siger ja til at deltage i et reality-program, siger man også ja til at blive et kendt ansigt og dermed til masser af opmærksomhed. Det bekymrer Amanda. Hun ved nemlig, hvad der venter hendes kæreste Nicklaes, da hun jo allerede selv har prøvet det i anden sæson af programmet. Og det gør det ikke bedre, at Nicklaes jo har udseendet med sig.
LÆS OGSÅ: CHOK! Hot ‘Paradise’-par er ikke længere kærester
– Jeg er slet ikke klar til det. Min mand bliver taget fra mig, siger hun på det tidspunkt, hvor der ikke er længe til, at hele Danmark kan følge med i ‘Ex on the Beach’.
Desuden har hun selv været i et forhold med Mikkel, hvor utroskab endte med at ødelægge det for dem. Og derfor er hun nu fyldt med en masse frygt for, hvordan det mon skal gå med Nicklaes og hende. De tanker er hårde ved både Nicklaes og ved deres forhold, da tillid jo er noget af det vigtigste, for at man kan være kærester.
LÆS OGSÅ: Nu siger Amanda og Nicklaes stop
– Jeg frygter, at du får tonsvis af tilbud, og at der er vildt mange sultne, unge og ældre piger, der gerne vil have et stykke af Nicklaes, siger Amanda, da parret i ‘Efter Ex’ har en snak om følelserne.
– Jeg kan godt følge hende. Men det er bare irriterende, at jeg skal høre på det tit. Jeg må bare vise hende, at hun godt kan stole på mig, og at det nok skal gå alt sammen, siger Nicklaes om Amandas frygt for at miste ham.
LÆS OGSÅ: Nicklaes afslører nyt tv-projekt med anden realitystjerne
Amanda er bange for, at Nicklaes bag hendes ryg vil begynde at skrive med nogle piger, som så vil ende i utroskab. Men ‘Ex on the Beach’-hunken gør det endnu engang klart, at han ikke går nogle steder, og at han vil være åben og vise Amanda de beskeder, han måtte modtage.
Se deres samtale i klippet herunder. Se hele afsnittet på Dplay.