Amanda forklarer: Derfor er min fyr hemmelig

Amanda har tidligere brændt nallerne på at have offentlige parforhold.

Af Lærke Stræde - 27. januar 2021 kl. 9:06

Amanda Mogensen har lært lektien. Efter to offentlige forhold og dramatiske brud er ‘Ex on the Beach’-stjernen blevet klogere. Hun vil have sin fyr for sig selv, og lige nu betyder det, at hun ikke vil dele ham, der har stjålet hendes hjerte, på de sociale medier.

– Jeg vil gerne have ham for mig selv. Han har ikke valgt at være i tv, og at folk skal vide, hvem han er, siger Amanda til Realityportalen og uddyber:

– At han har accepteret mig for den, jeg er, og hvad jeg har været med i, det er meget mere, end hvad jeg kunne ønske mig, så det sidste, der skal ødelægge det, er sociale medier.

LÆS OGSÅ: Realityfyr har mistet kørekortet

Amanda har tidligere døjet med jalousi i sine forhold, og hun er nu to gange blevet bekræftet i at stole på sin mavefornemmelse. Mikkel Ræv, som hun blev kærester med i sæson 2 af ‘Ex on the Beach’ var hendes utro gentagne gange, og selvom Nicklaes Olsen, som hun mødte i sæson 4, ikke var hende utro, så brød han hendes tillid, da han slog op.

Derfor har realitybaben måtte sande, at der er for mange fristelser i realityverden, og det kan være ødelæggende for et parforhold.

LÆS OGSÅ: Taler ud om tragedie: Rystet af dødsfald

Realityverden er ikke for sjov

– Jeg ved det ud fra de to forhold, jeg har været i. Der er mange tilbud, og mænd har en rygrad som en regnorm, lyder det fra Amanda, som understreger, at det ikke er fordi, hun ikke stoler på fyren, hun ser, men fordi hun kender bagsiden af reality-medaljen.

– Han har intet imod, at jeg deler ham, men jeg er bange. Jeg er bange for, at han smutter eller bliver skræmt, for den her verden og at være kendt er ikke for sjov, lyder fra hende.

LÆS OGSÅ: Teitur indrømmer: Jeg ser en sød pige

LÆS OGSÅ: CHOK! Udsat for overgreb

Læs mere om