Amanda fik tilsendt videoen: Nicklaes kysser med Sara - Her & Nu

Amanda fik tilsendt videoen: Nicklaes kysser med Sara

‘Ex on the Beach’-baben har ændret syn på Nicklaes. Nu forklarer hun hvorfor, samt hvordan det hele foregik, den dag han slog op.

Af Caroline Grønne Wigdal - 14. august 2020 kl. 12:58

I lang tid ville Amanda gerne havde Nicklaes tilbage. Men sådan er det ikke længere. I hvert fald er det sådan, at hvis hun skal have ham tilbage i sit liv, så skal det være som en ven og ikke som en kæreste.

At hendes følelser på den måde har ændret sig, skyldes flere oplevelser. Men særligt at hun på sociale medier skulle se, hvordan Nicklaes og Sara Run Isafold, der var med i sæson 2 af ‘Ex on the Beach’, sad meget tæt og kyssede længe.

Sara (Foto: Nicolas Tobias Følsgaard)

LÆS OGSÅ: Her er de 12 dansere i dette års ‘Vild med dans’

Det kys kunne hun ikke undgå at se – heller ikke selvom det blev lagt ud som en story på Saras private profil, hvorefter videoen hurtigt blev taget ned igen. Men en masse følgere sendte skærmoptagelser af kysset til Amanda.

– Man må selvfølgelig kysse og have sex med dem, man vil. Jeg synes bare ikke, det var i orden at slå det op på sociale medier. Det var at træde på en, der allerede ligger ned, og sådan noget får mig til at ændre mit syn på mennesker. Jeg ved ikke, om det er mig, der overreagerede. Jeg synes bare ikke, han behøvede lægge alt muligt op, når han var til fest, siger Amanda til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: YES! 35-årige Tina og Isabel efter ‘Fede Forhold’: Godkendt til at få børn

Hun er ikke helt sikker på, hvornår det skete, men hun gætter på, at det er omkring to måneder siden. Efter at have set optagelserne skrev hun til ham, at hun ikke syntes, det var i orden. Nicklaes forsvarede det med, at han jo ikke kunne sætte sit liv på standby, fordi Amanda var såret.

Sådan slog Nicklaes op

Det tidligere så forelskede ‘Ex on the Beach’-par gik fra hinanden i foråret. Det var Nicklaes, der gjorde det forbi, og for Amanda kom det som et kæmpe chok.

LÆS OGSÅ: YES! 35-årige Tina og Isabel efter ‘Fede Forhold’: Godkendt til at få børn

Hun var en aften i marts hjemme hos en veninde på Amager, og Nicklaes spurgte hende, om hun skulle sove der. Det valgte Amanda at gøre, men om morgenen spurgte hun Nicklaes, hvad der var galt, da hun tydeligt kunne mærke, der var noget. Det fik Nicklaes til at ringe hende op.

– Så sagde han, at det var slut og smækkede røret på. Senere sagde jeg til ham, at det mindste, han kunne gøre, det var at komme og hente mig, så jeg ikke skulle sidde og græde i offentlig transport.

Nicklaes hentede hende, og de talte ikke sammen hele vejen til Hedehusene, hvor Amanda var flyttet ind kort tid efter hjemkomsten fra optagelserne til reality-programmet i Brasilien.

– Da vi kom hjem, spurgte jeg, om jeg kunne gøre noget, og om det var for sent. Jeg stillede alle de der spørgsmål, man nu stiller, når man er ked af det.

Derefter tog Nicklaes over til en kammerat for at bo nogle dage, så Amanda ikke behøvede have travlt med at pakke sine ting og flytte.

LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy på hospitalet med pludselig blødning

Ifølge Amanda er der aldrig kommet en rigtig forklaring fra hans side. Men noget tid efter bruddet, gav han hende nogle forskellige begrundelser, fordi hun blev ved med at spørge efter dem. Nicklaes mente, at de grundet corona havde gået for meget op og ned af hinanden, at deres indhold i hverdagen ikke passede sammen, at de skændtes og at Amanda snerrede af ham, når de talte sammen. Det hele påvirkede hans humør, og han havde brug for at finde sig selv.

– Han fik vist bare nok tilsidst, konstaterer Amanda.

I dag er hun ligeglad med forklaringen.

– Jeg skal jo ikke være sammen med ham.

LÆS OGSÅ: 10 realitystjerner du ikke vidste havde børn

Vil gerne være venner

– Nicklaes bliver ved med at sige på de sociale medier, at han gerne vil være venner med mig. Men jeg har ikke fået én eneste besked fra ham, siger baben fra ‘Ex on the Beach’.

Dog mødtes Amanda og Nicklaes i sommeren, da hun stadig manglede at få noget tøj, hun havde glemt hos ham. Og det gik helt fint. 

– Han er en god mand på så mange områder. Og på et eller andet tidspunkt vil jeg gerne være venner med ham – jeg ønsker ham det bedste. Man ved jo aldrig, hvad der sker i fremtiden. Lige nu kan jeg ikke forestille mig, at vi skulle finde sammen igen.