Amanda bryder sammen: Det gør ondt i mit hjerte

‘Ex on the Beach’-baben frygter, hvordan omverden vil reagere på nyheden.

Af Lærke Stræde - 17. september 2020 kl. 16:59

Amanda Mogensen fra ‘Ex on the Beach’ har været igennem lidt af hvert det sidste år. Efter at have gennemgået et smertefuldt, offentligt brud med realitykæresten Nicklaes Olsen, lysner det endelig for enden af tunnellen for den 21-årige realitybabe.

Amanda nyder livet og lever dag for dag, og det er netop det, hendes følgere sætter pris på ved hende. Hun lægger nemlig filterløse billeder på Instagram, hvor hun viser sin krop fra uflatterende vinkler, og hvor hendes budskab er, at man skal hvile i sin krop uanset størrelse.

LÆS OGSÅ: Teitur udtaler sig om Jonass’ kæreste

Men i sidste uge knækkede filmen for den ellers modige realitystjerne. Og nu er hun bange for, hvad offentligheden vil sige til det.

– Jeg fik et mental break down i går aftes. Jeg skulle prøve et par bukser, og jeg kunne ikke lukke dem. Jeg har altid brugt den samme størrelse i bukser, og jeg kan nu ikke passe nogen af mine bukser, fortæller Amanda i en Instagram-story.

– Så jeg sad og græd, for jeg kan mærke på mig selv, at det gør ondt i mit hjerte, lyder det fra hende.

Starter hos personlig træner igen

Selv Amandas mormor har påpeget, at realitybaben har taget på i vægt, og at det har sat sig på hendes dobbelthage. Selvom det er hårde ord, så var det sparket, der skulle til, for at Amanda tog sig sammen.

– Nu har jeg fandeme fået motivationen til at tage mig sammen. Jeg skal ind i et forløb igen, og vi starter allerede i morgen. Jeg glæder mig rigtig meget. Jeg vil gerne lige strammes op, og jeg vil gerne tabe mig bare en lille smule, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: Jenna afslører sandheden bag ‘Vild med dans’-exit

Bange for kritik

Men for den populære ‘Ex on the Beach’-stjerne er det en bittersød følelse, hun sidder med. Hun er nemlig nervøs for omverdens reaktion på hendes beslutning, nu hvor hun er kendt for at hylde den naturlige, utrænede krop på sin platform.

– Det er ikke fair eller i orden, at jeg ikke tør gør noget ved det, fordi jeg er bange for, hvad omverden vil sige. For nu har jeg lagt så meget fokus på, at man bare skal embrace sine former og tage på. Men det gør også ondt på mig nu, at jeg ikke kan gøre noget ved det, fordi så føler jeg bare, at jeg skuffer rigtig mange, lyder det fra Amanda.

LÆS OGSÅ: Hun sagde JA!

Se et eksempel på Amandas filterløse billeder herunder

LÆS OGSÅ: Tv-personlighed skjulte sig i vildmark i ni måneder: Russisk mafia ville slå mig ihjel

LÆS OGSÅ: Underrettet til kommunen af Ditlev: Jeg føler mig stukket i ryggen

Læs mere om