Amalies vilde fødselsdagsgave: Nye bryster

Amalie er i gang med at få lavet større bryster, og du kan komme helt tæt på.

Af Louise Vilsbøl - 21. august 2019 kl. 14:02

I dag fylder Amalie 28 år, og det skal fejres, men det bliver ikke med et brag af en fest. Amalie fejrer nemlig sin fødselsdag på Roskilde Privathospital, hvor hun netop nu har lagt sig under kniven for at få lavet større bryster og få foretaget et brystløft.
LÆS OGSÅ: Amalie dropper amning for at få nye bryster
Det afslører hun på sin Instastory, hvor hun er sammen med veninden Camilla Dalsgaard, som fortæller, at Amalie skal have 500 ml i hvert bryst.
– Nu kan jeg ikke holde det skjult længere, jeg skal have lavet mine bryster i dag. Det der skal ske er, at om cirka tre timer, er mine bryster lavet, og jeg skal ikke have så meget i, men det skal ske lige om lidt, fortæller Amalie på sin Instastory og fortsætter:
LÆS OGSÅ: SHIT: Det går helt galt, da Amalie laver pølser
– Jeg har lidt blandede følelser omkring, at jeg faktisk skal ind og opereres lige om lidt, for jeg har gerne villet have lavet det her i snart et år, og nu skal det ske lige om lidt, og det synes jeg er mega mærkeligt. Men jeg vil filme lidt før og efter her på min instastory i dag og fortælle, hvordan jeg har det.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Amalie Szigethy skal være med i nyt tv-program
– I kan følge med lige her. Det er min fødselsdagsgave til alle jer, selvom det er mig, der har fødselsdag i dag.
I dagens anledning har Amalie åbnet sin Instagram-profil, som ellers plejer at være være lukket, og veninden lover, at hun vil hoppe i kappen og tage folk med til operationen, mens hun kvitterer med et grin – det vides altså ikke, om det er en joke eller ej. Men hvis man er nysgerrig kan man altså følge med på Amalies Instagram-profil under hendes stories.
LÆS OGSÅ: Sarah Louise forklarer: Derfor ammer jeg mit barn igen
LÆS OGSÅ: Amalie jubler over babylykke
Se klippet fra ‘Forsidefruer’, hvor Amalie fortæller om sin nye fyr herunder: